Андрій Джеджула зізнався, що не спілкується з 14-річним сином від Дімопулос через політичні розбіжності

Двічі розлучений шоумен Андрій Джеджула припинив спілкування зі своїм 14-річним сином лише через те, що вони мають принципові розмовки щодо політики.

Шоумен Андрій Джеджула має досить скандальну репутацію. Колишні дружини ведучого звинувачують його у аб’юзі та агресивній поведінці і цьому є безліч доказів.

Зі своєю першою цивільною дружиною Сантою Дімопулос Джеджула прожив 3 роки. У цих стосунках у них народився спільний син Даніель. Розставання екс-закоханих супроводжувалось гучним скандалом. Джеджула звинувачував Санту в тому, що вона забороняє йому бачитись з сином, а сама дівчина радила екс-коханому звернутися до психіатра.

Андрій Джеджула і Санта Дімопулос

Санта і Андрій не змогли налагодити стосунки між собою, втім співачка вирішила не забороняти батьку спілкуватися з сином. Зараз Даніелю вже 14 років і, як виявилось, Андрій Джеджула свідомо вирішив припинити спілкування з сином і все через те, що у них є розмовки, щодо політичних питань. Про це шоумен розповів у програмі “ЖВЛ”.

Зараз деякий час не зідзвонююся із сином. У нас є принципові розмовки по деяких питаннях політичного характеру

, – заявив Джеджула.

 Андрій Джеджула зізнався, що не спілкується з 14-річним сином від Дімопулос через політичні розбіжності
Андрій Джеджула зізнався, що не спілкується з 14-річним сином від Дімопулос через політичні розбіжності

Шоумен не вдавався у подробиці конфлікту з сином, але додав, що хлопець зі своєю мамою виїхали з України у перший день війни, тож 14-річний Даніель не до кінця усвідомлює, що зараз відбувається на його Батьківщині.

Нагадаємо, Андрій Джеджула також має 2-річну доньку Аделіну, з якою теж не спілкується. В цьому випадку мама дівчинки Юлія Леус проти, аби шоумен бачився з донькою. Андрій і Юлія розлучилися, коли жінка була ще вагітною. Леус запевняє, що Джеджула піднімав на неї руку та зривався на неї, коли вона була вагітною. Також жінка запевняє, що чоловік не бере жодної участі у вихованні доньки і навіть не допомагає їй фінансово. За словами Юлії, Андрій погрожує їй і засипає негативними повідомленнями у соціальних Мережах, тож жінка категорично проти, аби він бачився з донькою.

Схожі статті

В санаторії сусідка-узбечка навчила мене робити цей смачнющий сніданок: 15 хвилин і гора смакоти на столі

Найкращий варіант приготування смачного сніданку – дослідити кухню різних народів. Пропонуємо приготувати апетитний омлет із томатами та іншими смачними овочами.

Раніше купувала для кота, а тепер готую і собі: найулюбленіша рибка путасу. Підсіла на цей бюджетний рецепт

Тушкована риба з овочами — це неймовірно смачно та корисно! Вона добре смакуватиме як самостійна страва або як доповнення до будь-якого гарніру.

Беру курячу печінку і готую геніальний салат! Смачний рецепт всього з 3 інгредієнтів – роблю на кожне свято

Салат з печінкою дуже простий і складається всього з трьох інгредієнтів. Та вони настільки вдало поєднуються між собою, що утворюють неймовірний смак.