Оля Полякова розповіла, як організувала безплатне навчання доньок за кордоном: “Так може зробити кожна мама”

Олі Поляковій останнім часом усе рідше дорікають за кокошники і російськомовні пісні. Тепер співачку критикують переважно за доньок, що навчаються у Великобританії. Блондинка, як завжди, емоційно відкинула подібні хейтерські атаки, пояснивши, що кожна мама може собі дозволити діяти за її схемою.

Хвиля хейту накотилася переважно на старшу доньку Олі Полякової – 18-річну Машу. Дівчині пишуть чимало негативних коментів за від’їзд з України під час війни. На що турботлива мама зауважила – юнка не може взяти в руки автомат і йти на фронт. Мовляв, обидві доньки весь час навідуються додому і, як і решта дітей, ховаються по підвалах під час повітряної тривоги.

Оля Полякова з доньками Машею й Алісою

З приводу поїздки Полякової до Парижа зі своїм хлопцем, співачка відзначила, що дівчина дійсно похвалилася видом на Ейфелеву вежу з вікна готельного номера. От тільки змовчала про те, що її кавалер спромігся зняти лише 3-зірковий номер в готелі, а не королівські апартаменти.

Найбільше хейтять старшу доньку Олі Полякової Машу

Не сподобався підписникам і пост Маші, в якому вона зазначила, що хоче жити, а не виживати. Хейтери почали писати, що в них немає можливості вивезти своїх дітей з-під бомб за кордон. Оля запевнила, що кожна мама може вчинити так, як вона, оскільки школи для українських дітей у Великобританії нині безкоштовні.

Родина у повному складі в Англії
Родина у повному складі в Англії

Маша і так збиралася після 11 класу їхати на навчання до Лондона. Батьки планували оплачувати навчання доньки. Юнка подала заявку у п’ять вишів, і всюди пройшла. Коли ж почалася війна, стало можливим оформитися на безоплатну форму навчання. То Оля підшукала спонсора, щоб оформити відповідні документи як біженці.

Перший час жили в поляка Лукаша абсолютно безплатно, який зголосився допомогти. Можна було ще й оформити допомогу – 500 фунтів на місяць, але подружжя вирішило цього не робити. Тепер Маша живе у передмісті Лондона, де ціни значно дешевші.

Попервах Полякова не планувала залишати Алісу у Великобританії. Та коли облаштувала Машу, подала заявку у бордингову школу, і дівчинку взяли з 90% знижкою плати за навчання.

Схожі статті

Пристосувалася солити скумбрію в пакеті: смачніше, ніж у розсолі, і посуд не потрібний. Геніально просто

Замість скумбрії таким же чином у пакеті можна засолити оселедець. Якщо немає бажання використовувати спеції, достатньо буде лише однієї солі. Виходить дуже жирно та смачно.

Нереально смачний пиріг з сирною начинкою і курагою: забудьте про інші рецепти. Це найлегший тортик у світі

Дріжджовий пиріг із сиром та курагою виходить надзвичайно ароматним. Чаювання з такою здобою вийде ідеальним. А бесіда полине у правильне річище, адже смакота налаштує на приємний лад.

На замітку господиням! Випросила у кондитера рецепт ідеального бісквіта для тортів: тісто ніжне та повітряне

Секрет розкішного торта чи іншого десерту — ідеально пухкий бісквіт. З нашим рецептом бісквіт буде виходити з першого разу і не потрібно пробувати десятки рецептів. Спробуйте та переконайтеся.