Як нині виглядає кумир молоді 90-их років EL Кравчук: пережив найбільшу втрату в житті

Життя EL Кравчука після 22 лютого 2022 року кардинально змінилося не лише через початок війни. Ситуація ускладнилася тим, що тато пішов у засвіти, попросивши перед смертю поховати його у рідному селі Пилиповичі, яке на той час перебувало під окупацією.

Щойно співак разом із батьками побачили чорні смуги в небі від бомбардувальників, мама дала вказівку зробити запаси борошна, цукру, олії тощо. Поряд було багато пенсіонерів, тож Андрій узяв на свої плечі турботу про всіх сусідів.

EL Кравчук частенько замолоду експериментував зі зміною іміджу

Коли у 90-их роках EL Кравчук надумав робити музичну кар’єру, не знайшов розуміння з боку головного критика – свого тата. У 1993-му Андрій покинув педінститут, в якому опановував спеціальність історика, і вступив до музучилища.

Касети з піснями EL Кравчука розходилися як гарячі пиріжки

Довго соромився про це сповістити батькам. Коли правда усе ж розкрилася, тато сприйняв це як зраду і тривалий час не підтримував сина. Стосунки між ними були доволі натягнутими. Минуло зо півтора десятка літ, допоки вже відомий співак не дізнався, що родич таки прийшов на його концерт і чекає за кулісами. Відтоді вони почали спілкуватися, як раніше.

До війни EL Кравчук з батьками почувалися щасливими

На жаль, сьогодні знаменитість тата за лаштунками вже не дочекається. Якби не почалася війна, найрідніша у світі людина ще б жила. Батькові співака минуло 80 років, і він не зміг пережити новину, що їхнє село під Бородянкою, де вони проводили чимало часу, опинилося під окупацією.

Таким EL Кравчук запам’ятався фанам 90-их

Того дня хтось з односельців спромігся додзвонитися до літньої людини й повідати про звірства фашистів. Після цього в чоловіка стався серцевий напад. Тата не стало 4 квітня, а вже 5 числа Київщину звільнили від окупантів.

Слова пісні EL Кравчук Війна завжди війна виявилися пророчими

Кравчук замислився, як виконати дану татові обіцянку і відвезти тіло у Пилиповичі, адже ще протягом тижня мали тривати роботи з розмінування, і туди нікого не пускали. Андрій оббивав пороги чиновників у надії отримати дозвіл на поховання. Дійшов навіть до губернатора. Але марно – не дозволили.

Перипетії з похованням батька залишили слід на зовнішності EL Кравчука

Довелося чекати цілий тиждень, домовившись із моргом про зберігання тіла, і лише після цього передати його землі. Те, що довелося пережити в ті дні, співак й досі не може згадувати без сліз. Але він зумів взяти себе в руки виключно заради мами, якій конче необхідна була підтримка сина.

Схожі статті

Нереально смачний пиріг з сирною начинкою і курагою: забудьте про інші рецепти. Це найлегший тортик у світі

Дріжджовий пиріг із сиром та курагою виходить надзвичайно ароматним. Чаювання з такою здобою вийде ідеальним. А бесіда полине у правильне річище, адже смакота налаштує на приємний лад.

На замітку господиням! Випросила у кондитера рецепт ідеального бісквіта для тортів: тісто ніжне та повітряне

Секрет розкішного торта чи іншого десерту — ідеально пухкий бісквіт. З нашим рецептом бісквіт буде виходити з першого разу і не потрібно пробувати десятки рецептів. Спробуйте та переконайтеся.

Оля Полякова опублікувала неоднозначне фото з 19-річною донькою Машею: підписники бачать на світлині пару

Знаменита українська співачка Оля Полякова та її старша донька Марія знову опинилися під хвилею хейту прихильників. Причиною стало нове фото, яке привернуло увагу публіки.