Оля Полякова залишила Буряковського вдома і поїхала розслаблятися: “Люпалася в джерелі з 80-річними дядечками”

Оля Полякова - дуже популярна українська співачка, яка з настанням популярності відкрила для себе цікаві та незвичайні види відпочинку. Читайте про це в матеріалі.

Оля Полякова перші декілька років після того, як здобула популярність дуже багато працювала і не виділяла час для відпочинку. В один момент зірка зрозуміла, що втрачає себе – звичайну людину, а не артистку. Тоді вона почала влаштовувати для себе вихідні. Поступово Оля відкрила для себе різні способи релаксу:

То на детокс поїду, я відкрила для себе детокси, боже, я навіть на радонові ванни їздила в Угорщину і люпалася в такому радоновому джерелі з дядечками, яким там по 80 років. Це було дуже круто, тому що я просто відпочивала. Або їхала з подружками кудись “повісєть”, як то кажуть, відкрила для себе Ібіцу, ну це все було до війни

, – поділилась Полякова в інтерв’ю Раміні.

Полякова зізналась, як реагує на увагу чоловіків
Оля Полякова залишила Буряковського вдома і поїхала розслаблятися

Одного разу вона вирішила відвести дочок в кінотеатр і розплакалась від того, що там побачила:

Я прийшла в універмаг в ЦУМ “Україна” в мультиплекс в кінотеатр з двома своїми дітьми на якийсь фільм і бачу – там таке крісло красиве, на кнопочку нажала, а воно раз і від’їхало, мені раз – шпріц-апероль принесли, принесли якусь жерку, Боже, зарядка для телефона є. І я так лежу, в екран дивлюся і починаю плакати. Мої діти кажуть – мама, а чого ти плачеш? А я кажу – я не знала, що навіть таке є

Оля Полякова залишила Буряковського вдома і поїхала розслаблятися
Оля Полякова залишила Буряковського вдома і поїхала розслаблятися

Все це дало Олі розуміння, що в житті важливо приділяти час і собі, знаходячи можливість відволіктись від роботи:

Я зрозуміла, що я повинна відпочивати. А потім бахнув карантин і це було так круто, тому що я якраз таки перед цим побудувала дачу і я порахувала, що я туди стільки вбехала грошей, а ночувала там може раз 10. Потім мені скучно стало, я зробила Полябачення і виходила 6 раз в день в ефір. Це до того, що я дуже енергійна, в мене дуже багато енергії, і люди дуже багато кажуть – де ти її стільки береш. Ну беру. Якщо я не буду працювати, навкруги себе я буду руйнувати. Якщо мені нема що робити, представляєш, що б я з чоловіком зробила?

Схожі статті

Пісний яблучний пиріг: нереальний десерт без яєць, молока і вершкового масла. Кожен день печу і не набридає

Навіть без молока, яєць та масла можна приготувати дуже смачний пиріг, який оцінять і дорослі і діти. Рецепт пісної шарлотки – далі у матеріалі.

Котлети не готую! Смачніше в житті не їла: рецепт з фаршу, який тепер постійно замовляє чоловік і свекор

Ця страва з фаршу виходить настільки смачною та соковитою і має апетитний вигляд, що ви можете її не тільки приготувати на вечерю, а й подати на святковий стіл.

Один раз готую – 7 днів відпочиваю. Усі намагаються дізнатися мій ходовий рецепт: заморожені курячі рулетики

Часто бувають моменти, коли ввечері просто немає часу, щоб приготувати вечерю. Рішення бувають різними, і чудовим варіантом є зробити запас у морозильнику. Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.