Потап вперше зізнався, чому у них з Настею Каменських досі немає спільних дітей: “Ми дуже хочемо”

Відомій українській співачці Насті Каменських постійно приписують вагітність. Втім, 35-річна артистка досі не має власних дітей. Чому так трапилось, читайте далі в матеріалі.

Зіркове подружжя Потап і Настя Каменських багато років приховували власні стосунки. Зокрема через те, що саме через Каменських Потап покинув свою першу дружину Ірину Горову. Тож, аби не роздувати публічний скандал, Потап і Настя вирішили мовчати про романтичні стосунки. Вони навіть таємно зареєстрували шлюб і лише, коли у 2019 році вирішили відгуляти саме весілля, розкрили всі карти.

Третє весілля Потапа і Насті
Весілля Потапа і Насті Каменських

З того часу прихильники зіркового подружжя не можуть дочекатися, коли вони оголосять про швидке поповнення в родині. Варто відзначити, що і Потап і Настя знаходяться вже не в юному віці, тож прихильники вважали, що з потомством вони зволікати не будуть. Інформація про те, що Настя Каменських може бути вагітною з’являлася у Мережі десятки разів. Все через те, що співачка має пишні форми і часто прихильники помічають округлий живіт. Втім, всі чутки були марними. Наразі Настя Каменських не є вагітною.

Як виглядає елітний особняк Насті Каменських і Потапа на Київщині
Потап вперше зізнався, чому у них з Настею Каменських досі немає спільних дітей

Цікаво, що ще в 2019 році після весілля Потап і Каменських в інтерв’ю неодноразово говорили, що мріють про дітей і активно над цим працюють. Втім, час йшов, а зіркове подружжя так і не оголошували про швидке поповнення в сім’ї. Востаннє про плани на дітей Потап говорив ще у 2021 році. Тоді артист дав відверте інтерв’ю програмі “ЖВЛ“, де зізнався, що мріє стати багатодітним батьком. Потап натякнув, що у них з Каменських не виходить завагітніти.

Насправді, ми дуже хочемо дітей. І коли вже вищі сили дадуть нам це зробити, тоді це і станеться. Я хочу п’ять дітей

, – зізнався Потап.

Цікаво, що сама Настя Каменських останнім часом уникає питань журналістів про дітей. Співачка лише грубо відповідає, що коли завагітніє, то приховувати це не буде. Прихильники зіркової пари підозрюють, що вони мають проблеми з зачаттям, чи виношуванням дитини. Втім, сама пара поки що не коментує ці чутки, не підтверджує їх, але і не спростовує.

Схожі статті

Спекла ароматні трубочки з повидлом і закохалась! Розсипчасте печиво роблю за хвилини та з різними начинками

Просте та смачне печиво – трубочки з повидлом, що просто тануть у роті. Це саме той варіант, коли потрібно швидко приготувати щось солоденьке до чашки чаю.

Хоч на сніданок, хоч у ланч-бокс: поживні та смачні овочеві млинці. Так просто й легко я ще не готувала!

У світі кулінарії існують страви, які не лише задовольняють наші смакові пристрасті, але й стають відмінним варіантом для ситного та поживного сніданку чи перекусу.

Шикарна вечеря на всю сім’ю без клопоту! Капустяна запіканка по-турецьки: весь секрет у звичайній заливці

Смачна, поживна та ароматна – це все про запіканку з капусти по-турецьки. Сьогодні ми приготували простий, але надзвичайно вдалий рецепт цієї страви.