“Ми рідко спілкуємося”: Позитив зізнався, чому його дружба з Потапом більше не буде такою, як до 24 лютого

В українському шоубізнесі існує чимало знаменитостей, які між собою дружать. Втім, після початку повномасштабної війни стосунки деяких похитнулись

Відомий український співак Олексій Завгородній, якого більшість шанувальників знають під псевдонімом Позитив, здобув свою популярність в дуеті з не менш відомою співачкою Надією Дорофєєвою. Продюсером гурту “Время и Стекло” був Олексій Потапенко. Врешті-решт, артистам захотілось будувати сольну кар’єру, тому вони пішли власними дорогами. Після цього в житті Завгороднього почалась нова сторінка.

Знаменитість долучився до українського гурту Mozgi, де працював пліч-о-пліч зі своїм другом Потапом. Разом зірки досягли чималого успіху, створили багато проєктів і завоювали любов не одного фаната. Втім, повномасштабна війна в Україні назавжди змінила все. У новому інтерв’ю Позитив чесно зізнався, в яких стосунках сьогодні перебуває з Потапом, що про нього думає та пояснив, чому його дружба з колегою вже не буде такою, якою була до 24 лютого.

Олексій Завгородній висловився про свого товариша та колегу Олексія Потапенка
Олексій Завгородній висловився про свого товариша та колегу Олексія Потапенка

Нещодавно на YouTube-каналі “Розмова” опублікували інтерв’ю з відомим українським співаком. Позитив зізнався, що навіть сьогодні, попри всі можливі нюанси, Потап для нього залишається старшим братом і справжнім наставником. Втім, зустрічаються та проводять разом час вони набагато рідше. Ба більш, у відповідь на питання журналіста, чи похитнулась їхня дружба після початку повномасштабної війни, Позитив відповів чесно – так.

Трошки розійшлися дороги. По-перше, плани, які були до вторгнення, – їх не існує. А вони були грандіозними. І спілкування менше

пояснив Завгородній, чому їхня дружба з Потапом більше не буде такою, як раніше.

Крім того, додав артист, вони менше спілкуються та вже не такі близькі друзі, зокрема, через різні погляди. Позитив зазначив, що в нього з Потапом різне бачення на деякі речі, втім уточнювати, про що йде мова, не став. Разом з тим, співак додав, що він цілком розуміє, що робить Потапенко, втім коментувати його дії чи говорити від його імені він не збирається.

Позитив висловився про взаємини з Потапом
Позитив висловився про взаємини з Потапом

Артист також зізнався, що сьогодні вони з другом дуже рідко спілкуються, втім річ не в тім, що хтось когось ігнорує. Олексій Завгородній пояснив, що в кожного є свої справи, тому й часу на розмови зазвичай не залишається.

Схожі статті

Курячий пиріг з кунжутом. 2 листа листкового тіста, 1 яйце і фарш. Крихти не залишиться від цієї смакоти

Для приготування такого ароматного й смачного пирога не потрібно витрачати багато сил чи часу – все, що вам потрібно, всього лише увага до деталей і бажання смачно поїсти.

В санаторії сусідка-узбечка навчила мене робити цей смачнющий сніданок: 15 хвилин і гора смакоти на столі

Найкращий варіант приготування смачного сніданку – дослідити кухню різних народів. Пропонуємо приготувати апетитний омлет із томатами та іншими смачними овочами.

Раніше купувала для кота, а тепер готую і собі: найулюбленіша рибка путасу. Підсіла на цей бюджетний рецепт

Тушкована риба з овочами — це неймовірно смачно та корисно! Вона добре смакуватиме як самостійна страва або як доповнення до будь-якого гарніру.