Оля Полякова розповіла, скільки заробляла на концертах: “30 тисяч гривень у вівторок, у середу, у четвер”

Відома українська співачка Оля Полякова розповіла, скільки заробляла на своїх концертах, коли тільки починала кар'єру. Вона була рада будь-яким грошам, тому що почала займатися улюбленою справою.

Співачка Оля Полякова дуже довго йшла до того, щоб стати артисткою. Багато років вона співала пісні і знімала кліпи, про які ніхто навіть не знав. Все це фінансував її чоловік Вадим Буряковський, який на той момент був мільйонером і міг собі дозволити так витрачатись на неприбуткову творчість дружини. Зліт популярності відбувся, коли з’явилась пісня “Шльопки”. З тих пір все закрутилось. В інтерв’ю Раміні Есхакзай Полякова розповіла, скільки заробляла на той момент.

Колись я їхала в якесь місто, це був якийсь скажений тур, ми були всюди, ми були в таких залах, в яких не був ніхто, в яких мабуть що я одна взагалі там була. Коли я починала, ми просто поїхали працювати, я так хотіла працювати, я так хотіла концерти, я так хотіла співати, що мені було все одно, скільки мені за це заплатять. Мені коли казали – ось, в тебе буде 30 тисяч гривень з концерту, я казала – боже, 30 тисяч гривень, це ж так круто, а це ж 30 тисяч гривень у вівторок, у середу, у четвер, у п’ятницю, ніф*га собі, 100 тисяч гривень – боже, які гроші. Мені це подобалось страшно – їдеш, співаєш, займаєшся своєю улюбленою роботою, тобі ще гроші платять

Оля Полякова розповіла, скільки заробляла на початку кар'єри
Оля Полякова розповіла, скільки заробляла на початку кар’єри

Поступово плідна робота і принесла свої результати – росли гонорари, ріс професіоналізм і рівень шоу, згадує Суперблондинка:

Ось так от ми їздили, їздили, мені це дуже подобалося, звісно вже ж росли гонорари, росли зали, потім в мене вже з’явилися декорації, почали з’являтися костюми, потім я почала вже робити абсолютно круті шоу, тому що все що я заробляла я реінвестувала у своє шоу

Найцікавіші факти про Олю Полякову
Оля Полякова розповіла, скільки заробляла на початку кар’єри

В якийсь момент Оля Полякова стала головною годівницею в сім’ї, коли бізнес її чоловіка Вадима Буряковського прогорів через фінансову кризу. Зірка заявила, що коханий так вдячний Богу за неї – молоду, красиву, талановиту, ще й гроші додому приносить і мізки не виїдає. Останнє, як вона сказала, завдяки тому, що у співачки банально немає часу на сімейні скандали. Свою енергію вона виплескує в творчість.

Популярне

Схожі статті

Ну просто тане в роті: мій фірмовий тортик із шоколадних млинців і вершкового крему! Без духовки та желатину

Ніжний, смачний та красивий у розрізі — млинцевий торт із вершковим кремом. Порадуйте домашніх новим десертом, який стане улюбленим у вашому арсеналі.

Зовсім інший “МастерШеф”: як виглядають перші судді, яких замінили Вова Ярославський і Оля Мартиновська

Одне з найпопулярніших кулінарних шоу "МастерШеф" вело чимало суддів. Розповідаємо про популярних кулінарів, яких потім замінили їхні молодші колеги.

Пішов від красуні-дружини до коханки, яка була молодшою за його дочку: буремний шлях Віктора Павліка

Протягом останніх декількох років особисте життя Віктора Павліка стало під "прицілом" уваги його фанатів. Сьогодні він одружений вчетверте. Що відомо про дружин артиста?