Олена Кравець влаштувала очну ставку Нікітюк: чи справді водій “Ле Маршрутки” відганяє від ведучої кавалерів

Олена Кравець запросила до свого "Тихого вечора" Лесю Нікітюк і влаштувала несподівану зустріч із водієм "Ле Маршрутки". Екскварталівка зробила припущення, що саме цей чоловік відлякує від ведучої потенційних кавалерів.

Зустрівшись у студії, спочатку колежанки обговорили серйозну тему допомоги біженцям. Та згодом розмова перейшла зовсім в інше річище. Олена відзначила, що поруч із Лесею у маршрутці завжди присутній кремезний чоловік. Напевне, саме він відлякує сильну стать від білявки.

Зустріч із Богдановичем у студії стала несподіванкою для Нікітюк

Леся пояснила, що Богданович – її друг. Преса дійсно почала писати, що Нікітюк знайшла собі чоловіка з Тернополя, в якого двоє дітей, і він працює водієм маршрутки. Після цього чоловіку в Київ зателефонував тесть і поцікавився, чи правда він крутить шури-мури з Лесею. А почувши у відповідь ні, зневажливо докинув: “Слабак!”

Леді Ле чудово знає дружину Інну і дітей свого водія і захоплюється його вправністю за кермом, особливо на крутих поворотах. Після поїздок до Харкова, Миколаєва, Херсона “Богдан” не витримав і зламався. То Богданович змушений був зайнятися ремонтом бусика.

Маршрутку Леді Ле добряче потрощило під час бомбардування

Це не перша НП з транспортом для знімань передачі. Автобус постраждав під час бомбардувань автопарку. Поруч із ним навіть стирчала нерозірвана ракета. Але Богданович зателефонував Нікітюк і сказав, що досить відсиджуватися, на часі продовження маршруту.

Леся не уявляла, як на цьому перекособоченому транспорті з потрощеними від уламків снарядів боками й без вікон можна відбувати в подорож. Та врешті взялися до ремонту. “Богдан” наче відчував усю важливість моменту. Раніше то гальма відмовляли, то ще якась оказія траплялася. Тепер же бусик у дорозі жодного разу не підвів.

До війни ведуча намагалася довести українцям, що місцевий тревел-туризм нічим не гірший за відвідування інших країн. Тепер програма набула чіткого патріотичного змісту і дивитися її без сліз неможливо.

Схожі статті

Такі равлики збирають гору компліментів: знаменитий рецепт з родзинками. Мої по 10 штук за раз уплітають

Спробуйте рецепт випічки, яка чудово пасуватиме до чашки чаю! Виходять такі ласощі неймовірно смачними та дуже ніжними завдяки кремовій начинці.

Тане у роті! Дуже ніжне і хрумке печиво з кольоровою глазур’ю на Пасху 2024 – розлітається швидше, ніж паски

Великоднє печиво за цим рецептом виходить дуже смачним, хрумким та ніжним. Випічка має не лише відмінний смак, а й яскравий колір, тому особливо сподобається дітям.

Гості намагаються вкрасти рецепт. Роблю домашній сальтисон: усі думають, що це покупний – такого завжди мало

Готувати сальтисон зі свинячої голови у шлунку дуже складно. Ми оберемо простіший варіант – зробимо з рульки, серця та язика. Смак натурального м'ясця нічим не перевершити.