44-річна Оля Полякова зізналася, що з популярністю подруги перестали запрошувати її на свята: “Оце моє життя”

Українська Суперблондинка Оля Полякова на піку своєї популярності так багато працювала, що втратила всіх подруг і забула, як це жити звичайним життям.

Оля Полякова поспілкувалась з Раміною Есхакзай та розповіла, як зрозуміла, що крім роботи в її житті нічого більше немає, хоча вона заміжня, має двох дітей і колись мала подруг. Зірка зізналась, що дуже мріяла стати популярною артисткою і так вкладалась в кар’єру, що не помітила, як закинула своє звичайне життя далеко на задній план:

Зараз в мене вже є життя окрім роботи. В якийсь момент, я дуже гарно це пам’ятаю, я їду в якесь місто в своєму звездобусі, це в мене такий мікроавтобус, в якому у мене є телевізор, холодильник і двоспальне ліжко, і ось я їду, вже не розумію, ні в якому я місті, ні куди я їду, ось, і я їду і думаю – це дуже класно, але що, оце моє життя? Дорога, приїхала, саундчек, гримерка, відспівала концерт, як липка коняка ідеш приймаєш душ, лягаєш спати, в 6 годин підйом, сідаєш в цю машину, їдеш 8 годин кудись, саундчек, сцена, липка як коняка, душ, я думаю – боже, якийсь день сурка, коли ти робиш одне й те саме. І я подумала – і це все? Оце моє життя? А де я? Де конкретно я, не Оля Полякова співачка, не Оля Полякова артистка, а де Оля Полякова людина, жінка, мама, дружина, подруга?

Оля Полякова розповіла, скільки заробляла на початку кар'єри
Оля Полякова розповіла, як від неї відвернулися подруги, коли вона стала зіркою

Співачка зізналась, що через свій напружений графік втратила подруг, які навіть перестали святкувати з нею важливі події:

Це взагалі окрема тема подружок, коли мене через 5 років всі мої подружки перестали запрошувати на день народження, тому що – а нашо тебе запрошувати, ти все одно не прийдеш, бо день народження коли? П’ятниця, субота, а Оля Полякова в Полтаві, в Житомирі

Оля Полякова розповіла, скільки заробляла на початку кар'єри
Оля Полякова розповіла, як від неї відвернулися подруги, коли вона стала зіркою

Тоді зірка зрозуміла, що треба в своєму зірковому житті щось змінювати і приділяти час собі-людині, а не тільки собі-співачці:

Я собі сказала, що я так не хочу, але я так хотіла працювати, що я того не розуміла. Я пам’ятаю, їду в цьому автобусі і до мене оце така думка приходить – блін, а де я? І я собі почала робити тиждень або два тижні вихідних, казала – нічого мені не ставте, ну якщо тільки корпоратив за дуже великі гроші, то могла звичайно і з-за кордону приїхати

Схожі статті

Онуки називають їх сандвічами, але я готую “накладанці”: ці бутерброди з фаршем улітають під чисту до крихти

Якщо немає часу не приготування пиріжків, можна обійтися простим рішенням – зробити накладанці. Це такі гарячі бутерброди з м'ясним фаршем. Їх ще можна назвати сандвічами.

Замість того, щоб пити каву, роблю з неї тортик “Капучино” за 10 хв: гості від повітряного десерту у захваті

Щоб приготувати торт "Капучино", вмикати духовку чи плиту не доведеться. Всього 10 хвилин часу на приготування, і маєте ідеальні солодощі з кавовим ароматом. Тільки встигайте нарізати на порції.

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.