Після шлюбу з Узелковим: Марина Боржемська заговорила про збільшення жіночих об’ємів з пластичним хірургом

Відома фітнес-тренерка, експертка шоу "Зважені та щасливі" і "Щасливі за сім днів" Марина Боржемська обговорила з пластичним хірургом можливість збільшення об'ємів вище талії.

Марина Боржемська дала інтерв’ю пластичному хірургу Андрію Якобчуку, який поставив тренерці найпопулярніші питання жінок: чи можна за допомогою спорту збільшити бюст, чому при схудненні саме ці об’єми зменшуються та ще багато чого цікавого.

В питанні форм жінок зазвичай цікавлять об’єми, якими користуються в моделінгу – це об’єм грудей, талії та стегон. Однак вже давно не так важливо відповідати ідеальним параметрам 90-60-90, як слідкувати за їх гармонійним співвідношенням, адже при зрості 170 і 155 см, наприклад, такі мірки виглядають абсолютно по-різному.

Якщо об’єми талії та стегон ще реально підігнати під бажані за допомогою спорту і відповідному харчуванню, то з бюстом все не так просто. В бесіді з Андрієм Якобчуком колишня дружина боксера В’ячеслава Узелкова Марина Боржемська зізналася, що дуже багато жінок приходять до неї саме з цим запитом – збільшення грудей на тренуванні. Деякі клієнти хочуть накачати грудні м’язи, інші – втратити вагу і зберегти свої об’єми. Однак фізіологічно це неможливо:

Якщо ми говоримо зовсім про худеньких дівчат, у яких нуль або перший розмір, ми завжди звертаємо увагу на зону декольте. Що ми бачимо – кістки і м’язова частина, але ця м’язова частина ніколи не зможе розвинутись, навіть якщо працювати з великою вагою, тому що ці м’язи не нарощуються у жінок, вони можуть збільшуватися у чоловіків, а у жінок вони будуть просто втрачати жіночність

, – розповіла Марина.

Марина Боржемська заговорила про збільшення об'ємів вище талії
Марина Боржемська заговорила про збільшення об’ємів вище талії

Так само не вдасться зберегти пишні об’єми в цій зоні жінкам, які хочуть скинути вагу. Боржемська пояснила це так:

Коли жінка народжує, коли жінка по життю трішечки повненька і починає працювати над собою, перше, що вона втрачає – груди. Вони складаються з малесенького прошарку м’язів, все інше – це жир, який просто тане на очах. Ці м’язи можна збільшити тільки за рахунок пластичної хірургії

Марина Боржемська заговорила про збільшення об'ємів вище талії
Марина Боржемська заговорила про збільшення об’ємів вище талії

Крім того, Марина розповіла про плюси та мінуси ліпосакції, пластику нижче поясу, схуднення в зонах-пастках та про тренування мімічних м’язів обличчя.

Популярне

Схожі статті

54 річна українська Мадонна Ірина Білик не припиняє епатувати публіку: про цікаві факти з життя поп-діви

Чому українську співачку Ірину Білик часто називають українською Мадонною? Мабуть, через те, що вона неймовірно талановита, часто змінює свій імідж, та має величезний вплив на шоу-бізнес.

Запікаю картоплю у маслі, роблю легкий салат і — шикарна вечеря на столі: картопля по-французьки у духовці

Запрошуємо вас відкрити нові смакові горизонти з нашим сьогоднішнім меню вечері, яке складається з найпростіших, доступних, але неперевершених страв.

“Головне, я цього хочу”: дружина Віктора Павліка Репяхова хоче народити доньку, але співак не мотивований

В сімейних планах Віктора Павліка та Каті Репяхової народження доньки могло б виглядати як завершення ідеальної картини. Але, на жаль, не завжди всі мрії легко здійснюються.