“Сплю собі, встала води попити, а тут він ошелешив: ми розлучаємося! ” – Олена Степаненко розповіла, як все було 2 роки тому

Олена Степаненко вирішила про себе нагадати на тлі щасливого (або не дуже?) життя екс-чоловіка з молодою дружиною і відкрила таємницю, як вона дізналася про розлучення.

Історія про скандальне розлучення самої гумористичної пари Росії Євгена Петросяна і Олени Степаненко не перестає розбурхувати публіку на всьому пострадянському просторі.

Масла у вогонь підливають самі артисти, регулярно виносячи на світ божий нову порцію брудної білизни з їхнього сімейного життя, яку потім довго смакують ЗМІ. А ще – не менше скандальне одруження Петросяна на вдвічі молодшій за нього Тетяні Бурхуновій.

Євген Петросян і Тетяна Брухунова
Євген Петросян і Тетяна Брухунова

Правда, в останнім часом про Степаненко якось призабули, адже в топові новини вибилися звістки про народження сурогатної дитини у пари, а тепер – натяки, що скоро друга сурогатна мати подарує їй братика або сестричку.

Але Степаненко не ликом шита і вирішила нагадати про себе. Вона раптом розповіла, як тоді ще чоловік Петросян повідомив їй про розлучення.

Олена Степаненко
Олена Степаненко

За її словами, вона собі спокійно спала, а після півночі встала води попити. І раптом на кухню зі своєї спальні вивалився Петросян і відразу приголомшив, що він подає на розлучення.

Степаненко навіть не зрозуміла, до чого це, тому мовчки пішла до себе, адже на вранці їй вже треба було бути в аеропорту – летіти на гастролі по Сибіру.

Вже вранці Олена, за її словами, сильно розлютилася на чоловіка, але нічого йому не сказала. За час гастролей все обдумала і вирішила, що це навіть на краще.

Як відомо, Степаненко відсудила в екс-чоловіка більшу частину спільно нажитого майна (80%), а воно виявилося немаленьке – більше півтора мільярда рублів по заначках.

Олена Степаненко
Олена Степаненко

Тепер вона собі живе розкошуючи, відпускаючи уїдливі жарти в сторону молодої дружини і старого коня.

А у Петросяна з Брухуновою не так все гладко. Кажуть, живуть вони в різних квартирах, хоча і в одному будинку, а Євген дуже незадоволений, що його тихоня Танечка раптом відкрила рот і стала грубо огризатися на нападки колишньої.

Шоу триває!

Схожі статті

Розкішний трюфельний торт без коржів: замішала і відправила в духовку – все просто! Моя вдала імпровізація

Пропонуємо ідеальний трюфельний торт без заморочок, який буде до вподоби всім поціновувачам шоколаду. Такий десерт чудово пасуватиме для сімейного чаювання.

Василь Вірастюк пригадав, як зрадив колишню та зізнався, якими є його нові стосунки: у подробицях і деталях

Василь Вірастюк, стронгмен та народний депутат нещодавно викликав хвилю обговорень серед шанувальників, поділившись відвертою інформацією про своє особисте життя.

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.