Дмитро Коляденко образився на Білик: “Іра, навіщо ти брешеш? Я не бив тебе ніколи! “

Шоумен Діма Коляденко розповів, чому все літо не розмовляв з Іриною Білик, а ще похвалився сином-красенем.

Співак і шоумен Дмитро Коляденко днями сходив на сніданок до Марії Мельник і трохи розповів їй про особисте.

Наприклад про те, що він дуже цінує сім’ю і намагався зберегти свій єдиний шлюб до останнього. Про те, що ідеалом жінки для нього є мама. Згадав свого єдиного сина Філіпа, яким дуже пишається.

Діма Коляденко з сином
Діма Коляденко з сином

Звичайно, не була в розмові пропущена тема Ірини Білик. Ведуча нагадала, як на початку літа співачка поскаржилася, що їй важко було жити з Коляденко – він нібито її бив.

Це дуже обурило Дмитра, він сказав, що ніколи б не підняв руку на жінку і навіщо Іра про це набрехала, він не розуміє. Додав, що за такий наклеп він дуже образився і ціле літо не розмовляв з нею.

Діма Коляденко та Ірина Білик
Діма Коляденко та Ірина Білик

Іра не витримала і попросила вибачення перед колишнім, вони помирилися. Коляденко сказав, що радий цьому, тому що з Іриною вони великі друзі і йому було дуже важко в період сварки.

Минулого тижня вони вдвох з’явилися на заході, чим спровокували чутки про возз’єднання сім’ї. Але Діма сказав, що цього не буде ніколи, вони просто друзі.

Діма Коляденко
Діма Коляденко

 

 

 

 

Схожі статті

Рецепт випросила у кухаря в грецькому ресторані. Виходить дуже незвично і смачно: голубці у новому втіленні

Голубці знайомі та звичні всім нам. Здається, ця абсолютно звичайна страва вже нічим не може здивувати. Сьогодні ми підготували рецепт, який покаже голубці з нового, незвичного та пікантного боку.

Сир, який я покладу у великодній кошик: готую сама і дуже просто. Смачнішого для мене взагалі не існує

Сир люблять усі, але найчастіше ми його купуємо, побоюючись готувати самостійно. Виявляється, приготувати його в домашніх умовах досить просто та недовго. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Картопляне пюре смачніше, ніж у ресторані: все завдяки лише одному секретному інгредієнту. Моя імпровізація

Картопляне пюре - найпростіша класична страва. Усі ми добре її знаємо, жодне застілля без неї не обходиться. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриє пюре по-новому, завдяки одному інгредієнту.