Влад Яма розповів, хто для нього найслабше звено нового сезону Танців: «Танцюють вони краще Комарова і Нікітюк, але тим не менше»

Нарешті в неділю 30 серпня стартували довгоочікувані «Танці з зірками». Беззмінний суддя проекту і хореограф Влад Яма розповів, кого вважає найслабшим звеном нового сезону.

У першому ефірі на шоу залишилися всі 14 зіркових пар, але вже в наступному випуску паркет покине один з учасників зі своїм партнером.

Звичайно, про потенційного переможця говорити поки що рано, але суддівський склад вже виділив для себе улюбленців і тих, хто поки що відстає від інших за рівнем підготовки.

Судейский состав нового сезона Танцев
Суддівський склад нового сезону Танців

В інтерв’ю Фактам Влад Яма зізнався, що на роль найслабшого звена четвертого сезону претендують відразу три пари:

«Вони всі настільки душевні і милі, що, боюся, язик не повернеться спілкуватися з ними в різкому тоні. Правда, і танцюють вони, напевно, краще Діми Комарова і Лесі Нікітюк. І тим не менше зараз мені здаються трохи слабшими за інших Діма Танкович, Alyona Alyona та Сергій Танчинець».

Самые слабые пары по мнению Влада Ямы
Найслабші пари на думку Влада Ями

Владу не хочеться їх особливо критикувати, але у них поки не виходить робити все так філігранно, як у інших. При цьому хореограф зазначив, що середній рівень учасників в цьому році досить високий.

Варто сказати, що вже на першому ефірі герой статті був не надто щедрий на бали. Ось що з цього приводу говорить він сам:

«Мені здається, завжди слід прагнути до кращого. У нас біг на довгу дистанцію і абсолютно правильно, коли оцінки виростають планомірно».

Що стосується улюбленців Ями, то своєю майстерністю його вразили Санта Дімопулос, Надія Мейхер і Тарас Цимбалюк, а ось від Юлії Саніної Влад очікував більшого.

Фавориты Ямы — пары Санты Димопулос, Надежды Мейхер и Тараса Цымбалюка
Фаворити Ями — пари Санти Дімопулос, Надії Мейхер і Тараса Цимбалюка

Але не можна не відзначити, що фронтвумен The Hardkiss дуже багато тренується, як і Олег Винник, і Сергій Мельник, так що їх рівень обов’язково буде зростати від ефіру до ефіру.

Схожі статті

До чого ж він смачний. Ефектний салат “Принц” на святковий стіл: гості так і не відгадали, з чого він

Салат за цим рецептом виходить дуже смачним, ніжним і ситним. Він ідеально впишеться у ваш святковий стіл і гарантовано сподобається усім гостям та членам родини.

Беру крабові палички та сирок. Цей закусочний рулет готую не тільки на свята: і ніякого лаваша не треба

Порадуйте своїх близьких смачною закускою з плавлених сирів, крабових паличок та яєць. Така смакота не може не сподобатися, тому швидше записуйте собі рецепт!

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Найсмачніший і дуже простий супчик з лапшою

Цей домашній суп з куркою та локшиною із задоволенням будуть їсти дорослі та діти. Він виходить дуже смачним, ситним і наваристим, а готується дуже просто.