Хто вона – молода дружина 90-річного Григорія Чапкіса та чому новоспечений чоловік її ховає

Нещодавно Інтернет підірвала новина: 90-річний легендарний український танцюрист Григорій Чапкіс одружився в 4-ий раз і його обраниця на 51 рік молодший.

Григорій Чапчіс – людина дійсно унікальна людина. У 90 років – зберегти здоровий розум, повне здоров’я, та ще й чоловічу силу? Такі прецендент і згадати складно.

Проте, факт залишається фактом – Чапкіс знову затребуваний, він в суддівському ложі “Танців із зірками-2020” і, як кажуть шанувальники шоу, він більш адекватний, ніж Катерина Кухар.

Григорій Чапкіс
Григорій Чапкіс

А тепер як грім з ясного неба – маестро знову одружився, тобто, оформив законний шлюб. Про його нову дружину відомо таке:

  • її звуть Людмила;
  • їй 39 років;
  • вона працює директором ювелірного магазину;
  • і в сезоні 2019, і тепер вона сиділа і сидить в залі для глядачів, а сам Григорій їй зі сцени відправляє умовний знак любові.

Григорій Миколайович розповів, як вони познайомилися. Він зимою якось зайшов в ювелірний магазин подивитися новинки. Був трохи застуджений і закашлявся. Красива господиня запропонувала йому таблетку від кашлю, потім допомогла вибрати чоловіче кільце. А на наступний ранок пролунав дзвінок і та сама жінка запитала, як його самопочуття, стали йому краще.

Де вона взяла його телефон, Чапкіс не знав, але вони стали зустрічатися. Любов закрутилася, як в юності. Людмила спочатку відмовлялася від офіційного шлюбу, але потім погодилася і вони тихо розписалися, що не влаштовуючи торжества. Зараз живуть душа в душу, але дружина попросила не світити її на публіку, її влаштовує тихе щастя, вона людина не публічна.

А поки таінсвенная і вже офіційна Людмила не хоче показуватися на люди. Є припущення, що нову мадам Чапкіс представлять на фіналі шоу – і всі будуть дуже здивовані.

 

Популярне

Схожі статті

Як Ірина Горова та 15-річний син Андрій ставляться до Потапа: “Центр інтересів у нас вже не той”

Ірина Горова, відвідавши прем'єру кліпу Анни Трінчер "Бар за баром", разом зі своїм сином Андрієм відповіла на запитання від "Тур зірками на Люкс ФМ". Говорили переважно про Потапа.

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.