250-кілограмовий син Нікаса Сафронова Лука Затравкін поділився секретами зваблювання жінок

Лука Затравкін, син Нікаса Сафронова, поділився секретами зваблювання дам. Йому вдається завойовувати жінок, навіть не дивлячись на тучну фігуру.

Зовсім недавно герой нашої сьогоднішньої статті через свою вагу зламав басейн в одному з турецьких готелів, а його зірковий батько відмовився платити за ремонт. А зараз він роздає поради для чоловіків з приводу того, як стати успішним у протилежної статі.

Никас Сафронов с сыном Лукой
Нікас Сафронов з сином Лукою

В інтерв’ю для видання NEWS.ru піаніст розповів, що ніколи не страждав від відсутності жіночої уваги. Лука вважає, що ні зовнішність, ні вага, ні зріст не мають ніякого значення. Головне — подолати власні комплекси, позбутися від внутрішніх блоків і просто бути собою:

«Я стикався з людьми, яким не подобався навіть тоді, коли виглядав форматно. Неможливо догодити всім. Однак потрібно розуміти, що комусь ти обов’язково прийдеш до смаку».

Лука Затравкин на отдыхе
Лука Затравкін на відпочинку

Одне з основних правил зваблювання дівчат на думку Затравкіна — повага і субординація. Він упевнений, що до обраниці не можна ставитися занадто по-дружньому. Така поведінка тільки відштовхне її.

Точно так же не можна представляти дам міфічними істотами, адже тоді знайти підхід до них буде занадто важко. Важливо проявляти ініціативу і не зволікати з першим кроком.

Лука Затравкин тогда и сейчас
Лука Затравкін тоді і зараз

Син художника вважає, що кожна жінка мріє про щастя з турботливим і люблячим чоловіком. Потрібно вміти дарувати це відчуття і тоді успіх забезпечений:

«Все інше — справа практики. Довгі роки тренувань, як у мене, дають про себе знати. Неважливо який я — худий або із зайвою вагою, чомусь мене люблять», — підсумував Лука.

Популярне

Схожі статті

Без нього чай пити не можемо. Найкращий десерт: пишний і ніжний бісквіт. Навіть розпушувача не треба

Пишний і повітряний бісквіт із рум'яною скоринкою - найочікуваніший десерт для сімейного чаювання. Вам для його приготування навіть не знадобиться розпушувач. Випічка вийде з першого з першого разу.

Ектор Хіменес-Браво особливо не заморочується: робить на паски глазур із 2 інгредієнтів. Каже – ідеальна

Ектор Хіменес-Браво поганого не порадить. На цей раз шеф-кухар вирішив поділитися з українцями рецептом ідеальної глазурі для пасок. Готується зі згущеного та сухого молока.

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Дуже смачний супчик з сирними кульками

Суп з сирними кульками з задоволенням будуть їсти і дорослі і діти. Він виходить наваристим і має яскравий смак. Готується цей суп досить просто та швидко.