Проміняв сім’янинку на спокусницю: наречена Остапчука зізналася, що вона — постійний клієнт пікантних магазинів

Христина Горняк, наречена Остапчука, зізналася, що вона є постійним клієнтом магазинів, де продаються зовсім недитячі іграшки. Судячи з усього, шоумен пішов з сім'ї, піддавшись спокусі.

Героїня статті в ефірі програми «Зірковий шлях» розповіла, як їм з Володимиром вдається не набридати один одному в ліжку. Секрет простий — пара регулярно поповнює домашню колекцію інтимних аксесуарів.

Христина поділилася історією про те, як відбуваються її візити в такі “бутики”:

«Ти зазвичай заходиш туди, жартуєш і кажеш: “Це не мені, а подружці”. Потім з подивом виявляєш, що там знаходиться і починаєш цікавитися: “І таке у вас є ?! А це що? Покажіть нам”. І це класно».

Кристина Горняк
Христина Горняк

Як вважає Горняк, походи в подібні магазини зміцнюють відносини краще, ніж що-небудь інше, тому вона намагається бути в тренді новинок, щоб в їх з Остапчуком парі все було добре.

Варто відзначити, що заради Христини телеведучий пішов від колишньої дружини Олени Войченко, яка народила йому двох дітей. У шлюбі вони прожили 12 років, а точкою стали численні зради Володимира, як стверджує екс-дружина.

Владимир Остапчук с бывшей женой Еленой Войченко и их детьми
Володимир Остапчук з колишньою дружиною Оленою Войченко та їхніми дітьми

За її словами, чоловік віддав їй свій старий телефон, коли їх синові було близько півроку. У галереї вона знайшла скріншоти недвозначних листувань з іншими жінками, де разом з відвертими кадрами були також обговорення зустрічей.

Після подачі на розлучення шоумен теж висловився і заявив, що не вірить в кохання до труни:

«Я завжди допускаю думку, що якими б відносини не були міцними, можливий гіпотетичний варіант».

Владимир и Кристина уже помолвлены
Володимир і Христина вже заручені

До речі, свою нову кохану він представив публіці в травні, а вже в серпні зробив їй пропозицію руки і серця.

Схожі статті

Курячий пиріг з кунжутом. 2 листа листкового тіста, 1 яйце і фарш. Крихти не залишиться від цієї смакоти

Для приготування такого ароматного й смачного пирога не потрібно витрачати багато сил чи часу – все, що вам потрібно, всього лише увага до деталей і бажання смачно поїсти.

В санаторії сусідка-узбечка навчила мене робити цей смачнющий сніданок: 15 хвилин і гора смакоти на столі

Найкращий варіант приготування смачного сніданку – дослідити кухню різних народів. Пропонуємо приготувати апетитний омлет із томатами та іншими смачними овочами.

Раніше купувала для кота, а тепер готую і собі: найулюбленіша рибка путасу. Підсіла на цей бюджетний рецепт

Тушкована риба з овочами — це неймовірно смачно та корисно! Вона добре смакуватиме як самостійна страва або як доповнення до будь-якого гарніру.