Багатенький хлопчик: Яна Рудковська розповіла, скільки заробляє їх з Плющенко семирічний син Гном Гномич

Відомий музичний продюсер Яна Рудковська розповіла, скільки заробляє їх з Євгеном Плющенко семирічний син Саша. На просторах мережі хлопчик відомий як Гном Гномич.

Юний герой статті знімається в рекламі буквально з пелюшок, а за перші три роки життя він встиг взяти участь в Олімпіаді, вийти на подіум, стати героєм обкладинок глянцю, різних телешоу і не тільки.

Крім того, дитина займається фігурним катанням, як і зірковий тато. Саме завдяки спорту про Сашка знають у всьому світі.

Плющенко старший и младший на льду
Плющенко старший і молодший на льоду

У новому інтерв’ю Яни Рудковської для YouTube-шоу «Альона, блін» вона розсекретила річний дохід сина:

«За минулий рік сума його контрактів була 12 мільйонів рублів (4,3 млн гривень). Ми цього не приховуємо, ми сплачуємо всі податки».

За її словами, практично весь одяг Гном Гномичу дарують рекламодавці, а на квартиру і машини він заробив вже давно. З його ж коштів батьки оплачують няню, охоронців і водіїв хлопчика. Крім того, у нього є власний рахунок у французькому банку.

Яна Рудковская и Гном Гномыч
Яна Рудковська і Гном Гномич

Цікаво, що сам Саша планує витратити свої заощадження на зброю — дитина мріє служити в спецназі. Але мама і тато бачать майбутнє спадкоємця іншим, хоча Яна зізналася, що не ставить перед ним завдання обійти в майстерності знаменитого батька.

При всьому при цьому більшу частину часу Гном Гномич проводить на льоду, де наполегливо тренується.

Семья Рудковской и Плющенко живет в роскоши
Сім’я Рудковської і Плющенко живе в розкоші

В цьому році хлопчик став першокласником, так що тепер йому ще й доводиться поєднувати тренування з навчанням, хоча поки що він ходить в школу всього 2 рази на тиждень. Як сказала Рудковська, всю програму першого класу він вже давно пройшов з репетиторами.

Схожі статті

Гості намагаються вкрасти рецепт. Роблю домашній сальтисон: усі думають, що це покупний – такого завжди мало

Готувати сальтисон зі свинячої голови у шлунку дуже складно. Ми оберемо простіший варіант – зробимо з рульки, серця та язика. Смак натурального м'ясця нічим не перевершити.

Салат “Коханка капітана” з банального буряка. Рецепт на 5 хвилин, заради якого буряк купую через день

Спробуйте приготувати відмінний салат "Коханка капітана". Складається він із доступних інгредієнтів, а виходить не лише смачним, але й дуже поживним.

Спробувала швидкий банановий пиріг і закохалась! Без випікання та без міксера, до чашки чаю за 15 хвилинок

Нереально смачний та ніжний десерт із бананів на сковороді, який нікого не залишить байдужим і обов'язкового сподобається всім любителям солодощів.