Лідія Таран зізналася, що нормальні чоловіки до неї не підходять, тому що бояться

Телеведуча 1+1 Лідія Таран зізналася, що нормальні чоловіки практично ніколи до неї не підходять, тому що бояться. Вся справа в її професії.

Героїня нашої сьогоднішньої статті в свої 43 захоплює квітучим виглядом і позитивом, який від неї віє. У Лідії є 12-річна дочка Василина від шоумена Андрія Доманського.

Пара прожила в цивільному шлюбі кілька років, однак до РАГСу справа так і не дійшла. Їх союз розпався через іншу жінку, тому Таран важко переживала розрив. Зараз колишні спілкуються тільки з приводу спадкоємиці.

Андрей Доманский и Лидия Таран
Андрій Доманський та Лідія Таран

Подробиці особистого життя теледіва не коментує, хоча на честь 43-річчя вона дала велике інтерв’ю для «Каравану історій», де зізналася, що ще не зустріла того єдиного. Також Лідія зазначила, що ідеального принца не чекає, оскільки і сама неідеальна.

Лидия Таран с дочкой Василиной
Лідія Таран з донькою Василиною

При цьому є невелика проблема — потенційні залицяльники часто просто бояться зробити перший крок:

«Знайомі кажуть: “Нормальному чоловікові страшно навіть підійти до тебе. Ти ж живеш у телевізорі”. Ми сміємося, тому що знаємо, що в реальному житті я сильно відрізняюся від образу на екрані», — розповіла зірка ТСН.

Лидия в эфире ТСН
Лідія в ефірі ТСН

Втім, героїня статті не засмучується, оскільки вважає, що для любові ще не настав час:

«Вірю в те, що така ось “моя людина”, безумовно, існує, просто ми ще не зустрілися».

Лидия Таран
Лідія Таран

З огляду на це, Лідія не поспішає з пошуками чоловіка і народженням другої дитини, при тому, що сім’я для неї на даний момент важливіша кар’єри:

«Я не знаю, яким буде завтра, тому живу сьогодні, намагаючись прожити кожен день так, як хочу і можу», — підсумувала ведуча.

Схожі статті

Не стала додавати в тісто яйця, а поклала мед: смачніше булочок ще не виходило. Думаю паски з такого зробити

Ніхто не може встояти перед випічкою. А цей рецепт можна готувати і під час посту, оскільки в ньому немає яєць і вершкового масла. Сьогодні ми підготували рецепт ніжних і пишних медових булочок.

Хоч кожен день готуй: поживна, соковита і смачна шаурма з особливим соусом. Рецепт, який став фаворитом

Домашня шаурма готується просто, а виходить дуже ситною та поживною, тому сьогодні ми підготували для вас саме такий рецепт. Обов'язкового спробуйте!

Довго шукала саме цей рецепт! Повітряні пончики на молоці: тісто як пух і не вбирає олію – ну дуже смачно

Пухкі, ніжні і м'які пончики щедро присипані цукровою пудрою – що може бути смачнішим?! До вашої уваги класичний рецепт найсмачніших пончиків.