Дружина Тарзана Наташа Корольова перестала бачити мету в житті: кращі роки вже позаду

Відома російська співачка і дружина Тарзана Наташа Корольова перестала до чогось прагнути і бачити мету в житті. Артистка відверто зізналася, що для неї кращі роки вже позаду.

Зовсім нещодавно світ шоу-бізнесу був вражений новиною про зради Сергія Глушка своїй знаменитій дружині. Після 17 років шлюбу пережити зрадженій жінці таке дуже нелегко.

Вперше після події героїня статті з’явилася в YouTube-шоу «Майже серйозно», де розповіла, як їй вдалося пережити кризу, причому не тільки сімейну, а й середнього віку.

Скриншот из в YouTube-шоу «Почти серьезно» с Наташей Королевой
Скріншот з в YouTube-шоу «Майже серйозно» з Наташею Корольовою

Зараз виконавиці 47, а коли їй стукнуло 40, вона почала відчувати в собі якісь внутрішні зміни:

«Я почала копатися в собі. Мене став не влаштовувати мій внутрішній стан. Болячки почала якісь в собі шукати, яких немає. Для мене це було дуже несподівано. Був момент, я не бачила цілі. Мені взагалі нічого не хотілося».

Крім того, Наташа вважає, що вже прожила кращі роки свого життя, хоча і сподівається, що, можливо, після 50 все знову заграє новими фарбами.

Наташа Королева
Наташа Корольова

Що стосується сімейних негараздів Корольової і Тарзана, то вона вирішила не влаштовувати скандалів і лише зрідка публічно коментує тему зрад:

«Чоловіки йдуть до молодих саме в цей період [мається на увазі криза середнього віку]. Буває, що це в тебе стан кризи, а чоловік-то на підйомі, у нього навпаки тестостерон зашкалює, йому хочеться вогню. Або буває по-іншому: чоловік лежить на дивані, у нього пиво, футбол, йому вже нічого не хочеться, а вона в’яне поруч з ним».

Наташа Королева и Сергей Глушко
Наташа Корольова і Сергій Глушко

Артистка впевнена, що в цьому плані чоловікам легше, адже їм можна виправити ситуацію, просто сходивши “на лівачок “. Власне, так Тарзан і зробив. Жінки ж не можуть собі такого дозволити, оскільки вони часто більш сімейні, особливо це стосується тих, хто давно живе в шлюбі.

Популярне

Схожі статті

Як Ірина Горова та 15-річний син Андрій ставляться до Потапа: “Центр інтересів у нас вже не той”

Ірина Горова, відвідавши прем'єру кліпу Анни Трінчер "Бар за баром", разом зі своїм сином Андрієм відповіла на запитання від "Тур зірками на Люкс ФМ". Говорили переважно про Потапа.

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.