Валерій Меладзе про батьківство: «У мене діти виховуються в автоматичному режимі. Чого мені напружуватися?»

Думка популярного російського співака Валерія Меладзе про батьківство розбурхала багатьох батьків. Справа в тому, що він вважає за краще не напружуватися з вихованням дітей, якщо вже вони й самі ростуть хорошими людьми.

Нещодавно герой статті разом зі своєю нинішньою дружиною Альбіною Джанабаєвою дали спільне інтерв’ю для видання 7Дней.ру. Вони в шлюбі вже 6 років, але їхні стосунки почалися, коли музикант ще був одружений на своїй першій дружині. У пари двоє синів — 16-річний Костянтин і 6-річний Лука.

Екс-солістка групи «ВІА Гра» розповіла, що завдяки режиму самоізоляції її знаменитий чоловік вперше як слід зіткнувся з батьківськими обов’язками — виявляється, дітей виховувати треба.

Альбина Джанабаева и Валерий Меладзе
Альбіна Джанабаєва і Валерій Меладзе

За її словами, зазвичай Валерій постійно на гастролях, а в таких випадках батьки завжди будуть відчувати провину за свою відсутність. У підсумку після приїзду додому Меладзе не “повчає” хлопців, а балує їх.

Ось що з цього приводу говорить виконавець хіта «Текила-любовь»:

«А навіщо їх “повчати”? У мене діти виховуються в автоматичному режимі і самі ростуть хорошими людьми. Чого мені напружуватися?».

Проте на карантині Валерій Шотаєвич все-таки помітив, що Костя і Лука далеко не завжди все роблять правильно. Тоді він почав їх критикувати, але вистачило його ненадовго:

«Потім подумав, що занадто на них тисну, даю забагато рад. У вихованні потрібно бути акуратніше, делікатніше…», — пояснив свою позицію артист.

Валерий Меладзе со старшим сыном от Альбины Джанабаевой Константином
Валерій Меладзе зі старшим сином від Альбіни Джанабаєвої Костянтином

Герой статті впевнений, що головне — балансувати між строгістю і свободою. Втім, зараз практично вся увага зіркові мати і батько приділяють молодшому спадкоємцю. Він дуже активний і ніколи не дає нудьгувати батькам, а от старший вже зовсім дорослий і самостійний.

Схожі статті

Про олів’є і шубу давно забула, бо знайшла смачну заміну: салат з найпростіших продуктів. Зникне за хвилину!

Простий рецепт салату з куркою та картоплею затьмарить класичний олів'є і стане прикрасою святкового столу. А для приготування знадобляться найпростіші продукти.

Ідеальне тісто без опари: для піци, пиріжків і булочок: розкриваю секрет, що любить тісто, яке не черствіє

Домашня випічка дуже різноманітна, майже на кожній кухні готують булочки, пиріжки, піцу, пироги. Все це можна приготувати з одного універсального тіста без опари. Рецепт у нашій статті.

Онуки називають їх сандвічами, але я готую “накладанці”: ці бутерброди з фаршем улітають під чисту до крихти

Якщо немає часу не приготування пиріжків, можна обійтися простим рішенням – зробити накладанці. Це такі гарячі бутерброди з м'ясним фаршем. Їх ще можна назвати сандвічами.