“Руки досі тремтять “: Навальний з дружиною дав велике інтерв’ю після отруєння Новачком

6 жовтня на Ютуб-каналі журналіста Юрія Дудя вийшло велике інтерв'ю з сім'єю Навальних після того самого отруєння. Це перша поява опозиціонера на публіці після того, як він був у комі і опинився на межі життя і смерті.

Першим, що Юрій запитав у Олексія Навального, було те, як він зараз себе почуває.

“Уже краще, але руки досі тремтять. Тобто, якщо я зараз захочу взяти пляшку води і випити, це буде справжнім атракціоном. А так, на подив, я відчуваю себе краще і краще з кожним днем. Навіть лікарі дивуються, як я так швидко прийшов у себе “, – говорить Олексій Навальний.

Навальний дав перше інтерв'ю після отруєння
Навальний дав перше інтерв’ю після отруєння

Він уточнює, що його нинішній стан – просто чудо. Адже після того, як його отруїли дуже сильною отрутою, у нього практично не було шансів на життя – кома, набряк мозку. Навальний вважає, що народився вдруге, адже він – один з небагатьох, кому вдалося вижити після цього.

Нагадаємо, 20 серпня Навальний, під час перельоту з Томська в Москву знепритомнів в літаку. Він кричав від диких болів, у нього почалися галюцинації. Його терміново госпіталізували. Літак посадили в Омську. Він впав у кому. Через майже тиждень його перевезли до берлінської клініки Шаріте на прохання дружини.

Схожі статті

За цим рецептом глазур на паски роблю вже 30 років. Не липне і не кришиться: найкращий варіант з усіх

Весняне свято Пасхи вже на носі, а це означає, що кожна господиня шукає рецепт ідеальної паски та глазурі до неї. Пропоную спробувати рецепт глазурі, яка не буде осипатися та липнути до рук.

“Наливні” пиріжки без ліпки: найпростіший рецепт без заморочок. Руки чисті, і ще й гора смакоти на столі

Якщо скуштувати домашніх пиріжечків хочеться, а місити тісто та ліпити вироби – ні, то є вихід: зробити наливні пиріжки. Вмочати руки в тісто не доведеться, а на смак вони не відрізнятимуться.

Цей салат завжди з’їдають першим: готую його на свій день народження, коли знаю, що гості з подарунками

Салат "Київський" виходить настільки смачним, що закохує в себе після вже після першого шматочка. Він соковитий, ситний і при цьому не позбавлений свіжості.