Довгонога Леся Нікітюк продалася: сходила на побачення з багатим чоловіком за шалені гроші

Зірка тревел-шоу «Орел і решка» Леся Нікітюк зізналася, що одного разу погодилася піти на побачення за гроші. Про це ведуча розповіла в одному зі своїх нових інтерв'ю.

Конкурентка Олі Полякової по довжині ніг налякала шанувальників несподіваною заявою про паузу в кар’єрі. Як тільки завершилися зйомки нових сезонів улюблених проектів «Хто зверху?» і «Le Маршрутка», ведуча поїхала до Хмельницького до батьків без будь-яких офіційних коментарів з приводу власного майбутнього на телебаченні.

Насправді фанати можуть бути спокійні — Леся не йде з професії. Вона лише вирішила відпочити, відновити сили та отримати нові знання, щоб удосконалюватися далі.

Леся Никитюк
Леся Нікітюк

Навіть перебуваючи на заслуженій відпустці, Нікітюк продовжує радувати публіку новими фото і відео, в яких демонструє іскрометне почуття гумору. На її Instagram підписані 3,5 мільйона людей і для всіх них будь-яка публікація знаменитості в радість.

Ще один спосіб поспілкуватися з шанувальниками — інтерв’ю. Так, виданню «Телегід» Леся розповіла, що вірить в дружбу між чоловіком і жінкою, але тільки якщо дотримуватися певної відстані.

Наприклад, не можна з’являтися перед друзями в занадто красивих нарядах, інакше спілкування може легко перерости в щось більше, а назад вже нічого не повернеш.

Леся Никитюк
Леся Нікітюк

З огляду на те, як зірка чудово виглядає, можна припустити, що її часто запрошують на зустрічі незнайомці, причому за кругленьку суму. Вона сама не розуміє, як людина може думати, що відносини з кимось можна купити — такі знайомства їй не потрібні.

Проте в житті Нікітюк все ж був один випадок, коли вона погодилася на побачення за гроші:

«Це був благодійний обід від фонду моєї подруги, відомої тенісистки Еліни Светоліної. Внесок становив 250 тисяч гривень. Коли я сказала, що сама приготую обід, меценат готовий був заплатити ще стільки ж!».

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.