Еріка Герцег відверто розповіла про свого чоловіка і роман з Костянтином Меладзе: «Ми з Вірою Брежнєвою не конкурентки»

Екс-учасниця гурту ВІА Гра в ексклюзивному інтерв'ю YouTube-каналу "Balu KZ / Тимур Балу " розповіла всю правду про роман з Меладзе і про взаємини з Вірою Брежнєвою.

Красуні Еріці Герцег вже давно приписують роман з продюсером Костянтином Меладзе. Після того, як в травні цього року харизматична блондинка з ВІА Гри оголосила про свій відхід з групи, це історія заграла по-новому. Почали говорити, що законна дружина Меладзе Віра Брежнєва вижила Герцег з ВІА Гри через ревнощі. Що з цього правда, а що вигадка? Еріка Герцег розкрила всі карти в інтерв’ю YouTube-каналу “Balu KZ / Тимур Балу “.

Еріка Герцег
Еріка Герцег

За словами Герцег, чутки про її роман з Меладзе – не більше, ніж вигадка і піар. Ось уже як 3 роки дівчина живе зі своїм обранцем, якого називає чоловіком.

«У нас штампа немає, але мені не дано штамп, щоб називати його чоловіком. Він найцінніший і найдорожча людина для мене, і він мій чоловік », – розповіла Еріка.

Еріка Герцег стверджує, що конкуренції з Вірою Брежнєвою ніколи не було. Більш того, до дружини Костянтина Меладзе вона відчуває повагу і вважає її мудрою жінкою.

«Я не знаю Віру близько, тільки можу сказати: вона мудра, доросла жінка, у неї сім’я, проекти, бізнес. Вона велика молодець. Ну яка я їй конкурентка ?! Мені ніколи не хотілося чужого щастя і успіху, я заберу тільки своє. », – розмірковує Еріка.

Схожі статті

В гостях спробувала цей смаколик та випросила собі рецепт: пухкий морквяний пиріг зі сметанним кремом

Морквяний пиріг має не лише ефектний яскравий вигляд, а й є дуже смачним. Випічка пухка, ніжна і не суха. Пиріг виходить вологим як кекс, а сметанний крем довершує цю страву.

Улюблений салат “Грибна галявина” з копченим м’ясом: виходить водночас і соковитий, і такий ніжний. Ідеально

Шарові салати – найкращий варіант страви для будь-якого свята. Розповідаємо, як приготувати смачну закуску з куркою та грибами, яка приємно здивує всіх.

Курячий пиріг з кунжутом. 2 листа листкового тіста, 1 яйце і фарш. Крихти не залишиться від цієї смакоти

Для приготування такого ароматного й смачного пирога не потрібно витрачати багато сил чи часу – все, що вам потрібно, всього лише увага до деталей і бажання смачно поїсти.