“Моя мама не вміє бути справжньою матір’ю” – Крістіна Орбакайте пояснила, чому була проти народження Лізи і Гаррі

Не секрет, що старша дочка Примадонни Крістіна за 7 років так і не полюбила своїх молодших сестру і брата Лізу і Гаррі. Але вона, нарешті, пояснила, чому так холодно до них відноситься.

З моменту народження Гаррі і Лізи Галкіних відбулося 7 років, а Крістіна Орбакайте до цього дня не може змиритися з цим фактом. Днями вона дуже категорично висловилася з цього приводу на запитання журналістки.

Я була категорично проти

Христина розповіла, що тема сурогатного материнства давно обговорювалася в родині, ще коли чоловіком Пугачової був Філіп Кіркоров. Тоді Алла завагітніла, але виносити хлопчика не змогла, стався викидень. Після цього шансів народити ще дітей самостійно у Пугачової не було.

Пугачова і Орбакайте
Пугачова і Орбакайте

Дослівно Христина сказала так:

У нашому будинку питання сурогатного материнства піднімався багаторазово, але я була проти. Моя мама не вміє бути справжньою матір’ю, тому мені б не хотілося, щоб Ліза і Гаррі відчували недостачу її любові й уваги, як колись я

Крім того, як істинно віруюча людина, Орбакайте проти самої ідеї виношування дітей чужою жінкою – церква категорично проти.

Алла Пугачова з дітьми і Максим Галкін
Алла Пугачова з дітьми і Максим Галкін

Але люди вважають, що це не всі причини. До народження двійнят Лізи і Гаррі Христина і її діти були єдиними спадкоємцями багатомільйонного спадку Примадонни, а тепер не факт, що їм щось дістанеться взагалі.

До того ж, працює банальні ревнощі – в дитинстві Христина не отримувала ніякої уваги від матері, а ці діти просто купаються в любові. До того ж Пугачова мала необережність при сторонніх назвати дочку Христини Клавдію безталанній дівчинкою, а Лізу – справжньою геніальної актрисою.

Після цього Крістіна взагалі перестала спілкуватися з матір’ю. Щоб загладити свою провину, Пугачова подарувала сину Орбакайте і його дружині розкішні апартаменти в центрі Москви. Після цього Крістіна запросила Лізу і Гаррі до себе додому. Вони прийшли з Галкіним, але без Пугачової. Візит був натягнутим, але для публіки створили видимість сімейної ідилії. Хоча не все так райдужно – за чутками, чоловік Крістіни в США вже знайшов собі нову дружину, а свою дочку вона не бачила з початку карантину, так як дівчинка живе з батьком.

 

 

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.