71-річна Алла Пугачова вперше розповіла про проблеми зі здоров’ям: «Лягаєш спати і думаєш — прокинутися б»

Легендарна радянська і російська співачка Алла Пугачова вперше заговорила про проблеми зі здоров'ям. У свої 71 вона відчуває себе відповідно до віку.

Незважаючи на те що виконавиці вже йде восьмий десяток, вона не старіє душею. Втім, допомагають їй у цьому молодий чоловік і маленькі діти, з якими не засумуєш. Примадонна разом з 44-річним гумористом Максимом Галкіним виховує двійнят Лізу і Гаррі.

Цього року діти відсвяткували семиріччя і пішли в перший клас, звичайно, в елітну приватну школу, де річне навчання влітає зірковим батькам у копієчку — в 3 мільйони рублів на двох (більше мільйона гривень). Хоча, дивлячись на їх замок, можна припустити, що такі суми для пари не проблема.

Пугачева и Галкин с детьми
Пугачова і Галкін з дітьми

До Алли Борисівні завжди була прикута підвищена увага публіки, в тому числі через її різницю у віці з чоловіками. Філіпа Кіркорова вона була старше на 18 років, а Галкін молодший дружини вже на цілих 27 років.

В одному з інтерв’ю співачка зізналася, що втомилася від нападок, пов’язаних з давно минулою молодістю і звинуваченнями у старості:

«Так мені набридло, що пишуть, звинувачують: вона ж стара! Так. Я стара. І нічого з цим я вдіяти не можу», — поскаржилася артистка на безтактних людей.

молода Пугачова
Молода Алла Пугачова

Не заперечує Пугачова і появу деяких вікових нюансів:

«Уже лягаєш і думаєш: “Прокинутися б”. Встаєш, думаєш: “Так, треба посидіти, щоб голова не закрутилася, а то встанеш, впадеш ще”. Є свої тонкощі, коротше кажучи, над якими не треба насміхатися».

Алла Пугачева
Алла Пугачова

Що стосується реакції на подібне, то Алла Борисівна плювати на це хотіла. Для неї головне — жити в моменті.

Схожі статті

Онуки називають їх сандвічами, але я готую “накладанці”: ці бутерброди з фаршем улітають під чисту до крихти

Якщо немає часу не приготування пиріжків, можна обійтися простим рішенням – зробити накладанці. Це такі гарячі бутерброди з м'ясним фаршем. Їх ще можна назвати сандвічами.

Замість того, щоб пити каву, роблю з неї тортик “Капучино” за 10 хв: гості від повітряного десерту у захваті

Щоб приготувати торт "Капучино", вмикати духовку чи плиту не доведеться. Всього 10 хвилин часу на приготування, і маєте ідеальні солодощі з кавовим ароматом. Тільки встигайте нарізати на порції.

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.