«Сьогодні особливий день»: Настя Каменських розповіла про розрив з Потапом

Українська поп-діва Настя Каменських опублікувала нове відео в своєму Інстаграмі і поділилася цікавою новиною.

Знаменитий дует «Потап і Настя» був створений в 2006 році і за порівняно короткий час придбав величезною популярність і став одним з найпопулярніших музичних груп України. У 2017 році дует «Потап і Настя» припинив своє існування, а Олексій Потапенко і Настя Каменських почали працювати над іншими проектами.

Дует "Потап і Настя» 2007 і 2016 рік
Дует “Потап і Настя» 2007 і 2016 рік

Каменських почала сольну кар’єру і всього за рік існування проекту NK Настя домоглася видатних успіхів. Співачка записала кілька хітів українською та російською мовою, випустила іспаномовний альбом, зняла кілька кліпів, які набрали величезну кількість переглядів і стала першою виконавицею з України, яка підкорила чарт Billboard з міжнародним хітом Peligroso.

Настя Каменських святкує 3 річницю сольної кар’єри

У своєму Інстаграмі Настя Каменських поділилася важливим для себе подією: 2 ноября було рівно 3 роки, як Каменських почала сольну кар’єру.

Співачка опублікувала дуже зворушливий ролик і написала не менше зворушливі слова в описі під відео. «Сьогодні для мене особливий день, і я щаслива, що можу розділити його з вами. Рівно три роки тому, 2 листопада 2017 року, я почала свій сольний проект NK », – написала Настя. Також Каменських подякувала свому чоловіку Потапу, який не тільки підтримував її у всьому, а й є автором хітів, які зробили співачку популярною не тільки в Україні, а й далеко за її межами.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.