Вікторія Булітко з «Дизель шоу» не була на побаченні вже цілих 8 років: немає охочих

Актриса «Дизель шоу» Вікторія Булітко зізналася, що в останній раз була на побаченні 8 років тому. Про це зірка розповіла під час зйомок в «Хто зверху?».

Гумористку люблять безліч шанувальників, тому зовсім не дивно, що публіка цікавиться її особистим життям. Проте сама вона не поспішає розкривати такі подробиці.

Звичайно, в інтерв’ю журналісти неодноразово задавали Вікторії питання на тему відносин, проте конкретних відповідей вона ніколи не давала. Відомо, що Булітко незаміжня, хоча супутник у неї є.

Його імені, як і своїх колишніх, артистка не називає, а тому залишається тільки здогадуватися, з ким саме вона зустрічається.

Виктория Булитко
Вікторія Булітко

Варто сказати, що як би фанати цього не хотіли, але Євген Сморигін не міг стати обранцем героїні нашої сьогоднішньої статті.

Їх творчий дует нещодавно відсвяткував десятиріччя і хоча на сцені «Дизель шоу» вони регулярно грають парочку, в житті їх пов’язує лише дружба — Женя щасливий у шлюбі зі своєю дружиною Лідією.

Евгений Сморигин и Виктория Булитко
Євген Сморигін і Вікторія Булітко

Глядачам «Нового каналу» в ефірі розважального проекту «Хто зверху?», де за перемогу борються зіркові команди чоловіків та жінок, пощастило першими почути відверте зізнання Вікторії. Виявляється, вона не ходила на зустрічі з кавалерами цілих 8 років.

«Востаннє я була на побаченні у 2012 році. Відтоді на них не ходжу, бо ніхто не хоче», — пожартувала Булітко.

Виктория Булитко в «Хто зверху?»
Вікторія Булітко в «Хто зверху?»

Насправді не тому. Актриса сказала, що у неї вже є пара. На питання про те, хіба закохані не влаштовують один одному нічого подібного, гумористка відповіла так:

«Так я його і так кожен день бачу. Ось тобі і побачення».

Схожі статті

Такі равлики збирають гору компліментів: знаменитий рецепт з родзинками. Мої по 10 штук за раз уплітають

Спробуйте рецепт випічки, яка чудово пасуватиме до чашки чаю! Виходять такі ласощі неймовірно смачними та дуже ніжними завдяки кремовій начинці.

Тане у роті! Дуже ніжне і хрумке печиво з кольоровою глазур’ю на Пасху 2024 – розлітається швидше, ніж паски

Великоднє печиво за цим рецептом виходить дуже смачним, хрумким та ніжним. Випічка має не лише відмінний смак, а й яскравий колір, тому особливо сподобається дітям.

Гості намагаються вкрасти рецепт. Роблю домашній сальтисон: усі думають, що це покупний – такого завжди мало

Готувати сальтисон зі свинячої голови у шлунку дуже складно. Ми оберемо простіший варіант – зробимо з рульки, серця та язика. Смак натурального м'ясця нічим не перевершити.