Перебірлива дама. Анна Семенович розповіла, який чоловік їй потрібен

Співачка Анна Семенович завжди користувалася популярністю серед чоловічої статі. Незважаючи на це, зірка ще не виходила заміж. Нещодавно Семенович зізналася, що вже готова створювати сім'ю. Про це вона розповіла в межах YouTube-шоу «Ковальський».

У той же час, виконавиця пояснила, що у неї – високі вимоги до чоловіка, оскільки вона сама є успішною і знаменитою жінкою. «Мені дуже важливо, щоб людина мене розуміла і не намагалася підламуються під себе. Багатьом складно спілкуватися з сильними жінками, а я мегасильна. Кожен мій чоловік хотів, щоб я закінчувала кар’єру. І тільки недавно я захотіла сім’ю, дітей », – розповіла Семенович.

Тому Семенович не приховує, що її майбутній чоловік теж повинен бути багатим і успішним «”Ніщеброд” мені не потрібен, – заявила артистка. Вважаю, що чоловік повинен вміти заробляти гроші. Якщо мужик цього не робить, значить, він дурний або ледар. А навіщо мені такий потрібний?».

До речі, треба відзначити, що Семенович віддає перевагу іноземцям. У минулому в Ані були відносини з грецьким бізнесменом і швейцарським підприємцем, які могли забезпечити артистку. Зараз в Семенович теж є чоловік, але від публіки вона його приховує.

Разом з ведучим вони порушили тему скандалу, в якому фігурувала артистка. Йдеться про фото, на якому співачка цілує в губи подругу. Анна прокоментувала це так: «Я класична людина, я люблю чоловіче тіло. Секс – це таке ж заняття, як чистити зуби, їсти, ходити в туалет. Займатися сексом – це наша потреба людська».

ЧИТАЙ ТАКЖЕ: Полякова, Фреймут та Кароль. Як виглядали артистки до того, як стали білявками.

Нагадаємо, що в мережі з’явилося відео, на якому двійнята Алли Пугачової і Максима Галкіна розповіли, як не заразитися коронавірусом. 

Новини, інтерв’ю, цікаві історії ти знайдеш на сайті Одна хвилина.

Схожі статті

Святковий салат “Сукня нареченої”: в радянських столових він був найдорожчим. Нереальна смакота по-простому

Святковий салат "Сукня нареченої" закохає в себе з першого шматочка. Він простий у приготуванні, недорогий в плані інгредієнтів, але дуже смачний і підійде для будь-якого застілля.

Про олів’є і шубу давно забула, бо знайшла смачну заміну: салат з найпростіших продуктів. Зникне за хвилину!

Простий рецепт салату з куркою та картоплею затьмарить класичний олів'є і стане прикрасою святкового столу. А для приготування знадобляться найпростіші продукти.

Ідеальне тісто без опари: для піци, пиріжків і булочок: розкриваю секрет, що любить тісто, яке не черствіє

Домашня випічка дуже різноманітна, майже на кожній кухні готують булочки, пиріжки, піцу, пироги. Все це можна приготувати з одного універсального тіста без опари. Рецепт у нашій статті.