Борис Корчевніков, який переніс видалення пухлини, вперше розповів, через що насправді втратив слух

Відомий російський актор і телеведучий Борис Корчевніков розповів, через що втратив слух. Виявляється, з пухлиною, яку йому видалили кілька років тому, це ніяк не пов'язано.

У 2015-му герой нашої сьогоднішньої статті повідомив, що переніс операцію з видалення доброякісної пухлини головного мозку. Простіше кажучи, трепанацію черепа.

Звичайно, на відновлення після такого серйозного втручання пішло чимало часу, проте шанувальників він всіляко намагався заспокоїти.

Не так давно у глядачів програми «Доля людини» з’явився новий привід для занепокоєння. Справа в тому, що під час зйомок одного з випусків знімальна група попросила гостей говорити чітко і ясно — так ведучий зможе зрозуміти їх по губах, якщо не почує. Пізніше Борис дійсно підтвердив це.

Борис Корчевников
Борис Корчевніков

Багато людей зв’язали втрату слуху з тією самою операцією 5 років тому — нібито це ускладнення, однак шоумен розповів, що вся справа в менінгіті, яким він перехворів у дитинстві.

Це небезпечне запальне захворювання, що ушкоджує м’які оболонки головного мозку. Як правило, новонароджені діти одужують не повністю, до того ж при гнійної формі інфекції 50-60% випадків закінчуються летальним результатом.

«Я переніс хворобу в дитинстві. Часто менінгіт супроводжують важкі наслідки. Всі мої проблеми зі здоров’ям у майбутньому були, ймовірно, через це. До трьох років у мене перестало чути одне вухо», — зізнався Корчевніков.

Борис Корчевников
Борис Корчевніков

Не можна не відзначити, що раніше герой статті неохоче ділився подробицями своїх недуг і лише недавно почав розповідати про самопочуття публіці.

Схожі статті

Рецепт передала наша бабуся. Діти з’їдають по 2 штуки кожен за лічені хвилини: пишні булочки “Сметанники”

Булочки "Сметанники" знайомі багатьом із нас із дитинства. Їх нам готували бабусі, також продавали в шкільному буфеті. Сьогодні ми підготували саме цей рецепт, який подарує вам приємну ностальгію.

І чому я не готувала так раніше? Жменька фаршу і пара картоплин: ситна й смачна вечеря за 30 хвилин максимум

Картопля по-турецьки з фаршем на пательні - проста та смачна страва. Прекрасний варіант, щоб нагодувати домашніх ситним обідом, оскільки таке поєднання продуктів додає ситості та пікантності.

Дякую свекрусі за цей рецепт: потрібно всього 4 інгредієнти та заправка, щоб приготувати салат “Моя Леді”

Приготувати смачний салат з цікавою назвою "Моя Леді" можна з чотирьох інгредієнтів, а весь секрет криється в ароматній заправці. Спробуйте цей рецепт сьогодні та пригостіть родину смачною вечерею.