Бузова зайшла занадто далеко: за що проти неї повстала вся російська тусовка, в тому числі Пугачова, Галкін, Кіркоров, Басков

Ні для кого не секрет, що Примадонна сильно недолюблює Ольгу Бузову з початку музично] кар'єри ведучою Дом-2. Бузова відповідала тим же. Зараз ситуація загострилася до краю.

Днями Алла Пугачова в одному інтерв’ю висловилася, що на російській сцені занадто багато безголосих співачок, які виступають під “фанеру”, а наживо просто нявкають. І натякнула на найпопулярнішу співачку сучасності Ольгу Бузову.

Ольга Бузова
Ольга Бузова

Та кілька днів промовчала, а потім видала: про що мова? Крістіна Орбакайте і ні голосу не має, і співати не вміє, а зірку з неї зробили. Потім ще проїхалася по чоловікові Примадонни Максиму Галкіну, мовляв, тому дружина стара і ні на що не годна потрібна тільки для прикриття, а сам він з цих, блакитних меншин.

сім'я Пугачової
Сім’я Пугачової

Але тією краплею, яка переповнила чашу, стало те, що Бузова зачепила святе – дітей Пугачової і Галкіна. Вона сказала, що носяться з ними, як з геніями, а по суті – нічого особливого.

Тут уже не витримав Філіп Кіркоров і теж вліз в полеміку, хоча у нього з Бузовою були хороші відносини і навіть кілька спільних номерів. Філіп Бедросович, який сам батько двох геніальних дітей, раптом підтакнув Пугачової, з якою посварився вже скоро рік: він порадив Ользі “сидіти в ведучих і не лізти в співачки”.

Кіркоров і Бузова більше не друзі
Кіркоров і Бузова більше не друзі

А де Кіркоров, там і Басков. Тут же підключився Сергій Сосєдов і видав свою думку про таланти Бузової, яка раптом стала претендувати на участь в Євробаченні 2021:

Вона дуже погана, абсолютно бездарна, фальшиво співає. Я думаю, що у неї немає шансу, хоча в нашому сьогоднішньому світі, де процвітає абсурд і маразм, може бути все

Сергій Сосєдов вважає Бузову бездарної
Сергій Сосєдов вважає Бузову бездарою

Інсайдери говорять, що у вузьких колах Пугачова дуже зло сказала, що Бузова “як злетіла, так і скоро впаде”.

Поки відповіді від Ольги Ігорівни немає, але те, що вона дістала всіх – ясно, як білий день.

Конфлікт Пугачової і Бузової набирає обертів
Конфлікт Пугачової і Бузової набирає обертів

Схожі статті

Спробувала швидкий банановий пиріг і закохалась! Без випікання та без міксера, до чашки чаю за 15 хвилинок

Нереально смачний та ніжний десерт із бананів на сковороді, який нікого не залишить байдужим і обов'язкового сподобається всім любителям солодощів.

5 хвилин + нехитрі продукти: заморожені ягоди довго не затримуються, бо печу м’якенький кекс на кефірі

М'який та мега смачний кекс із замороженими ягодами, який готується буквально за 5 хвилин. Якщо ви любите домашню випічку, цей рецепт для вас!

Ірина Білик допомогла: Катя Осадча під пісню “Нова” дефілювала, а Юрій Горбунов круто змінив життя

Пісня Ірини Білик "Нова" для Каті Осадчої та Юрія Горбунова має неабияке важливе значення. Її прем'єрне виконання вплинуло на життя обох зірок, які тоді ще й гадки не мали, що стануть подружжям.