Як Безруков знову зіграв Сашу Бєлого і завалив Тіматі і Крида майже по сюжету “Бригади “?

Нещодавно трійця найпопулярніших реперів Росії випустила кліп на пісню "Роллс Ройс ", де несподівано знявся Сергій Безруков.

У відео він з’явився в самому кінці в образі Саші Білого з легендарного кримінального серіалу “Бригада “. І вбив Джигана, Тіматі і Єгора Крида. Ця робота настільки сподобалася шанувальникам різних цільових аудиторій, що менше ніж за тиждень на Ютубі накрутити більше шести мільйонів переглядів.

“Бригада ” – серіал, який вийшов на екрани ще в 2002 році. Тоді маловідомі актори здобули справжню славу. Безумовно, найбільше визнання дісталося Сергію Безрукову – ватажкові кримінальної банди.

Якщо вам цікаво як сьогодні живуть центральні актори цієї картини – переходите на наш Ютуб-канал і дивіться відео “Як змінилися актори серіалу ” Бригада “за майже 20 років? Саша Білий, Філ, Бджола, Космос і Ольга “.

Також ви можете дізнатися, кого більше немає з нами. Адже за 18 років багато акторів пішли з життя з різних причин. Варто зазначити, що більшість з них вмирали не своєю смертю. Що це – збіг чи рок подій, пов’язаних якоюсь містикою?

Схожі статті

Картопляне пюре смачніше, ніж у ресторані: все завдяки лише одному секретному інгредієнту. Моя імпровізація

Картопляне пюре - найпростіша класична страва. Усі ми добре її знаємо, жодне застілля без неї не обходиться. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриє пюре по-новому, завдяки одному інгредієнту.

Вчорашнє пюре більше не викидаю, а готую з нього пишні та дуже смачні картопляні оладки: чоловік їх обожнює

Якщо у вас залишилося картопляне пюре, яке ніхто не хоче доїдати, то не обов'язково його викидати. З нього можна приготувати смачні та ситні оладки, які прийдуться всім до смаку.

Подруга дала рецепт. Тепер готую цю вечерю раз в 3 дні: чоловік у захваті, зʼїдає за 2 хвилини і просить ще

Навіть звичайну гречану кашу можна приготувати по-новому, додавши до неї прості та класичні продукти. Це так просто готувати, але смак не залишить байдужим навіть вередливих гурманів.