Обаятельная Alizée – La Isla Bonita (Прекрасный остров). Зрители в восторге (Видео)

Подивіться її виступ і підніміть собі настрій.

Прекрасна Алізе зі своєю піснею La Isla Bonita (Прекрасний острів) завела глядачів в залі. Вони зустріли співачку оваціями та оплесками.

На цей раз Алізе вийшла на сцену в скромному вбранні. Крім чарівної зовнішності, вона підкорювала публіку своєю фігурою і рухами. Особливо в захваті були представники сильної статі. Однак цю пісню вона виконала в спортивного вигляду штанях, які приховували її чудову фігуру.

Але це анітрохи не вплинуло на овації шанувальників, які залишилися задоволені її виконанням.

Як завжди, Алізе була на висоті.

Подивіться її виступ і підніміть собі настрій.

Відео: Alizée – La Isla Bonita (Прекрасний острів)

Обов’язково прочитайте пости в соціальних мережах:

Tallandhandsome: “Можливо, найпривабливіша жінка, яку я коли-небудь бачив.”

Diego Tejeda: “Крім того, що вона красива, вона дуже добре співає. І сьогодні у свої 36 років вона як і раніше красива! ”

Roddy Rodrigues: “Ця дівчина приголомшлива, і зараз вона все ще змінює свій шлях.”

SN Joy: “Вона була однією з найгарячіших жінок, яких я коли-небудь бачив. Ця дівчина дійсно вміла спокушати чоловіків. Ще у неї дуже млосний голос. ”

WDH Oshini: “Я дивився це тисячі разів, але все ж мені подобається ця пісня. Я все ще поважаю цей bcz. Я став найкращим західним співаком в моєму коледжі після того, як заспівав цю пісню. Прекрасні спогади.”

Схожі статті

Дізналася рецепт найкращої закуски для будь-якого застілля. Йдуть як насіння: м’ясні ковбаски “Джерікі”

На застіллях завжди присутні напої, а відповідно і закуски. Чудову закуску можна приготувати і вдома. Сьогодні ми підготували рецепт м'ясних в'ялених ковбасок, які ідеально підходять для цієї ролі.

Услід за Лілією Ребрик вирішила стати мамою й Злата Огнєвіч: комбінезон більше не приховує округлий животик

Після кількох невдалих спроб побудувати сімейне гніздечко, Злата Огнєвіч, схоже, змирилася з самотністю. Та раптом на концерті у 38-річної співачки помітили чималий животик.

“Надто став сентиментальним”: Віталій Козловський поділився емоціями від першого слова свого маленького сина

Віталій Козловський поділився чудовою новиною: його син сказав перше слово. Співак показав світлину, на якій зображені ніжки малюка в батьківських долонях.