Молода дружина Петросяна розповіла про жахи материнства: «Зачаття — найкращий момент. Далі суцільні збитки»

Тетяна Брухунова, молода дружина Петросяна, розповіла шанувальникам про труднощі материнства. Зовсім недавно жінка народила первістка Вагана, для Євгена Вагановича це друга дитина.

Весілля героїв нашої сьогоднішньої статті стало справжнім потрясінням для публіки, адже з боку багатьом здавалося, що Петросян і Степаненко щасливі в шлюбі. Віра в це розбилася спочатку з новиною про розлучення зіркової пари, а потім про одруження 74-річного гумориста з 30-річною помічницею.

Євген Петросян і Олена Степаненко
Євген Петросян і Олена Степаненко

В той час як Олена судиться з Євгеном за спільно нажите майно, у новоспеченої парочки з 44-річною різницею у віці народився син.

Його появу на світ подружжя ретельно приховувало близько півроку, вирішивши відкрити правду на честь ювілею Петросяна — нещодавно йому виповнилося 75. Малюка назвали на честь дідуся Вагана Межлумовича.

Евгений Петросян с маленьким сыном Ваганом
Євген Петросян з маленьким сином Ваганом

Звичайно, Тетяні довелося зіткнутися з бурею критики в соціальних мережах. Проте вона продовжує активно вести свій Instagram, де навіть ділиться з підписниками фотографіями спадкоємця і думками щодо материнства.

На цей раз дружина гумориста опублікувала зворушливий знімок з синочком, супроводивши його уривком з книги «Єва» Слави Се:

«Зачаття в середньому триває 12 хвилин і це найкращий момент у всій педагогіці. Далі суцільні збитки».

Татьяна Брухунова на прогулке с сыном
Тетяна Брухунова на прогулянці з сином

Спочатку автор акцентує увагу на труднощах вагітності для жіночого організму, потім чекають непрості пологи, але і після таких випробувань нічого не закінчується.

По мірі дорослішання батькам доведеться миритися з двійками, зі знайденими сигаретами і першим коханням дитини. Однак не все так песимістично, адже діти — це щастя, тому всі складнощі й перепони однозначно варті того.

У коментарях користувачі мережі відзначають, що в житті все дійсно так і є, а також діляться своїми історіями про батьківство.

Схожі статті

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.