Як зараз виглядає і скільки заробляє маленька Пуговка з серіалу “Татусеві Дочки”?

Пуговка з Татусевих дочок теж вже далеко не та маленька дівчинка з великим плюшевим ведмедиком, якій старші сестри завжди включали мультики, щоб вона не відволікала.

Вона без перебільшення перетворилася у доросле дівчину, модель, і навіть вже засвітилася в скандалі із занадто дорослими фотографіями.

Кожен, хто дивився хоча б одну серію з рейтингового серіалу «Татусеві дочки», звернув увагу на маленьку Пуговка, наймолодшу і при цьому саму жваву сестру.

Катя Старшова, яка виконує роль цього персонажа, справляє враження впевненої і цілеспрямованого дитини.

Сьогодні Пуговці – Катрі Старшовій вже 19 років, і дівчину запрошують в різні проекти, приречені на успіх

Пуговка з Татусевих дочок
Пуговка з Татусевих дочок

Втім, батьки Катерини досі не вважають, що акторська стезя – це вірний шлях для доньки. Старшова-старші переконують Катерину, що головне – отримати гарну освіту. Старшова і сама не приховує, що її мрія – освоїти професію лікаря, для чого необхідно вчитися в медичному інституті. Катерина зробила наголос на хімію і біологію. В результаті пройшла в престижний МГУ.

З огляду на те, які фото з’являються у Каті в Інстаграм, вона ще й в пошуках своєї другої половинки. Ніхто не сперечатиметься з тим, що Старшова – цілком собі симпатична струнка красуня.

Але, тим не менш, зараз акторська діяльність взагалі не приносить Старшової дохід. А містять її на час навчання в МДУ батьки.

Схожі статті

Шоколадно-морквяний торт без борошна, цукру, масла: мій кумир, коли сиджу на дієті, а солоденького хочеться

У світі кулінарії завжди є місце для інновацій та творчості, особливо коли йдеться про створення страв, які поєднують у собі смак та користь для здоров'я.

Спекла ароматні трубочки з повидлом і закохалась! Розсипчасте печиво роблю за хвилини та з різними начинками

Просте та смачне печиво – трубочки з повидлом, що просто тануть у роті. Це саме той варіант, коли потрібно швидко приготувати щось солоденьке до чашки чаю.

Хоч на сніданок, хоч у ланч-бокс: поживні та смачні овочеві млинці. Так просто й легко я ще не готувала!

У світі кулінарії існують страви, які не лише задовольняють наші смакові пристрасті, але й стають відмінним варіантом для ситного та поживного сніданку чи перекусу.