Дружина Медведчука Оксана Марченко вигулювала телятко на ланцюгу (ВІДЕО)

Дружина відомого в Україні народного депутата Віктора Медведчука телеведуча Оксана Марченко зараз живе і працює в Росії.

Нещодавно в їх з Віктором сім’ї відбулося щаслива подія – їх син одружився з моделлю і Блогерша. Вони зіграли пишне весілля, а тепер готуються до поповнення. Поки Оксана Марченко живе в заміському будинку і приміряє на себе роль молодої свекрухи, вирішила завести собі домашню тварину.

Але в її статусі собачки і кішки були б банальними, тому ферма Марченко-Медведчука поповнилася телям.

Відео, як телеведуча Марченко вигулює теляти, тут же викликала хвилювання мережу

Однак ніякого негативу не викликало – на відео видно, що над тваринам не знущаються, а навпаки – бігають і грають з ним.

“Видно що у вас дуже добре серце. Побільше б нам таких позитивних людей та емоцій “, – пише в коментарі до ролика користувач з ніком aleksandra_stanz.

“Ви готуєтеся зустрічати наступний рік? 2021 рік якраз рік бика “, – пише коментатор під ніком natasha_kolisnuk.

Відзначимо, раніше Оксана Марченко була однією з найвідоміших телеведучих в Україні. Була вона не тільки найпопулярнішою, а ще й найстильнішою, адже її сукні обговорювали всі – це глядачів до вищих кіл суспільства. Вона спочатку була в телепрограмі “Х-фактор “, потім “Україна має талант “.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.