Дмитро Комаров показав лабораторію клонування “навиворіт “

Відомий мандрівник Дмитро Комаров любить досліджувати місця, куди зазвичай не доходять камери журналістів.

В рамках своєї роботи в шоу “Світ навиворіт ” Дмитро Комаров побував в таких місцях, про які до цього навіть не підозрювали. Над ним часто жартують його колеги по цеху, мовляв, як він взагалі залишився живим і ніхто з диких тварин не вчинив на нього полювання? Сам телеведучий на такі жарти також реагує з гумором, і щоразу відкриває нові грані нашого світу.

Дмитро Комаров показав як клонують … людей: “Мене складно здивувати, але … ”

Він показав шанувальникам в Інстаграм-блозі фото з дослідницького центру клонування.

“Мене складно здивувати. Але мені важливо весь час дивуватися, щоб дивувати вас і знімати # мірнаізнанку гідно. Ця зйомка мене не просто здивувала, а реально шокувала … Буду коротким. Пекін. Лабораторія … клонування. Ніяк не секретна – просто комерційна . Для всіх бажаючих. Хочеш клонувати жива істота – це поставлено на потік “, – дивується Дмитро Комаров в своєму Інтернет-блозі.

Він уточнив, що, якщо ви хочете зробити клон собаки, то доведеться віддати приблизно 50 тисяч доларів. І ви можете зробити копію взагалі будь-якого домашнього вихованця, навіть якщо він вже помер. Вчені дають гарантію виготовлення точної копії – своєрідного “брата-близнюка “. Копія буде повністю ідентичною – аж до кольору очей, плям на шерсті, вій і так далі.

Більше про це дослідження можна дізнатися на телеканалі 1 + 1 у шоу Дмитра Комарова “Світ навиворіт “.

Схожі статті

Розкішний трюфельний торт без коржів: замішала і відправила в духовку – все просто! Моя вдала імпровізація

Пропонуємо ідеальний трюфельний торт без заморочок, який буде до вподоби всім поціновувачам шоколаду. Такий десерт чудово пасуватиме для сімейного чаювання.

Василь Вірастюк пригадав, як зрадив колишню та зізнався, якими є його нові стосунки: у подробицях і деталях

Василь Вірастюк, стронгмен та народний депутат нещодавно викликав хвилю обговорень серед шанувальників, поділившись відвертою інформацією про своє особисте життя.

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.