Полякова цілувалася з Кіркоровим в Дубаї: несподіване примирення зірок

Напередодні король російської естради Філіп Кіркоров давав великий концерт в Дубаї. Туди він полетів зі своїми дітьми.

Можливо, на курорт вирушила також ймовірна мати Алли-Вікторії і Мартіна – директор ювелірного магазину і підприємець Наталія Єфремова. Офіційно вона виконує роль хрещеної двійнят, але одного разу Мартін Кіркоров проговорився, що діти називають її “мама Наташа “. Потім Кіркоров анонсував великий концерт. Це було його перший великий виступ за останні 9 місяців, адже він зовсім не виходив на публіку з часів проголошення карантину.

Оля Полякова та Філіп Кіркоров цілувалися перед десятками фотокамер – королева ночі з’явилася на публіці в фірмовому кокошнику і панчохах в сіточку

Відповідні фото артисти самі опублікували у себе в Інстаграм.

“Яскрава Дубайська ніч в деталях! Зустріч РУ і ЮА на одній сцені так долгожданна, дорогоцінна і важлива. Шкода, що поки це можливо тільки в арабській казці … Світ, щастя, братство людей – ось що потрібно нам на цьому світі! ” , – зворушливо зазначив Кіркоров. Шанувальники були несподівано здивовані такою колаборації з боку артистів були здивовані.

Їх також здивувало те, що зазвичай артисти з України та Росії не виступають на одній сцені. А тут такі імениті зірки зійшлися в одному концерті на “нейтральній території “.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.