Співачка Алсу готує свою малолітню дочку до серйозну кар’єри співачки

У себе в Інстаграм-акаунті співачка поділилася сокровенним - вона регулярно займається з дочкою вокалом заради серйозного проекту.

Алсу дивиться в майбутнє, і вона вирішила вже зараз офіційно отримати патент на товарні знаки дочки. Як повідомила знаменитість, вона зареєструвала одразу декілька варіантів сценічного імені і бренду для своєї неповнолітньої доньки – мікелли, Mikella, мікелли Абрамова і Mikella Abramova.

Це все для того, щоб її дочка в майбутньому уникла судові розгляди за авторські права, але, в той же час, сама змогла вибрати під яким брендом їй себе розвивати.

Алсу з дітьми
Алсу з дітьми

Шанувальники вже обговорили таке рішення Алсу і зійшлися на тому, що, мабуть, дівчинка буде непогано заробляти

Відзначимо, що у артистки Алсу троє дітей – дочка мікелли, дочка Сафіна і син Рафаель. Мікелли вирішила зайнятися вокалом, також, як і її відома мама. Сафіна поки не проявила конкретних схильностей, а ось Рафаель показує відмінні здібності до вивчення іноземних мов.

Алсу з дочками і чоловіком
Алсу з дочками і чоловіком

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.