“Життя як рояль: клавіша біла, клавіша чорна … кришка” – найрезонансніші і смішні висловлювання Жванецького

6 листопада 2020 роки людство втратило одного з дуже розумних своїх представників. Навряд чи хтось знайдеться рівний Михайлу Жванецькому за якістю гумору і по глибині розуміння того, що відбувається навколо.

Знаєте, йому навіть не треба співати дифірамби. І немає сенсу розповідати його біографію (хоча сенс є, але про це окремо). Сьогодні з життя пішла людина-епоха – те, що зробив і сказав Михайло Жванецький, будуть ще довго-довго мусолити. Повангуємо – у віках.

Михайло Жванецький
Михайло Жванецький

Багато представників нових поколінь навіть не знають, хто це. Але це їх проблеми і недоліки в освіті.

Не знати цитати Жванецького – такий же моветон, як не дізнаватися цитати з Ільфа і Петрова. І українцям теж. Тому, що є вічні цінності, незалежно від національності і всіх політичних розкладів.

Михайло Жванецький. Одеський єврей. гордість України
Михайло Жванецький. Одеський єврей. Гордість України

А він, Михайло Жванецький – наш земляк. Був.

Царство йому небесне, він був людиною від Бога. Ми не будемо плакати, а згадаємо його кращими висловлюваннями. "" "" "" "" "" "" "" ""

І це тільки про жінок. Завтра ми представимо цитати про політику.

 

Схожі статті

Його вже печуть усі мої подруги. Мій ходовий пиріг з буряка: весь секрет у тісті – воно як пух м’яке

М'який, вологий, майже як торт – саме таким виходить шоколадний пиріг за цим рецептом. Ніхто не здогадається, з чого він готується, адже в основі тіста є нестандартний інгредієнт.

Неймовірно соковита рулька в рукаві: взяла свинину, часник і спеції. Домашня ковбаса тепер на другому місці

Свиняча рулька чудово доповнить ваш арсенал рецептів. Запікається ця смакота в рукаві з часником і улюбленими спеціями, а виходить мега соковитою та апетитною.

Святковий салат “Сукня нареченої”: в радянських столових він був найдорожчим. Нереальна смакота по-простому

Святковий салат "Сукня нареченої" закохає в себе з першого шматочка. Він простий у приготуванні, недорогий в плані інгредієнтів, але дуже смачний і підійде для будь-якого застілля.