Безстиднику і алкоголік Митяй з Сватів вивалив свій “болт “: як це було?

Його користувачі не можуть зупинити сміх, дивлячись на кадри з "Сватів ", де друг Івана Будько Митяй надів купальник в смужку і демонструє свої принади.

Зараз прихильники серіалу чекають з нетерпінням виходу сьомого сезону, однак зйомки багато разів переривалися, переносилися і скасовувалися. Є думка, що над серіалом нависла чорна смуга, і все невезіння – це псування і заздрість шанувальників.

Детальніше про це дивіться в нашому спеціальному відео на каналі “Одна хвилина “.

Одним з найкумедніших героїв був Митяй Буханкін, якого зіграв актор Микола Добринін. Він частенько потрапляв в безглузді ситуації, але міг спритно з них викрутиться.

Яким був Митяй в серіалі і які його основні характерні риси?

Його сценаристи наділили такими рисами – легковажність, жадібність, схильність до потрапляння в незручне становище, дріб’язковість, спритність, прудкість, але чуйність, почуття гумору і легкість сприйняття різних життєвих ситуацій.

Митяй з Сватів і його друг Іван Будько
Митяй з Сватів і його друг Іван Будько

За сюжетом, в четвертому сезоні серіалу головні герої відправилися в Ялту, щоб провідати свою внучку Женечку. Так сталося, що вони залишилися там на все літо. Незабаром до них приїхав Митяй, який продав курей Івана Будько, щоб купити квитки. У перші дні він був у них в гостях як на справжньому курорті, тому в басейні з’явився в цікавому костюмі: довга майка тільняшка зашита знизу.

Митяй з Сватів
Митяй з Сватів

Шанувальники до сліз висміяли цей його образ. А ви пам’ятаєте цей момент з серіалу?

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.