Співачка Максим розповіла про свій алкоголізм – ось куди вона пропала зі сцени

В гостях програми "Доля людини " у Бориса Корчевніковим була співачка Максим, про яку останнім часом тільки й говорять.

Раніше вона була знаменитою, її запрошували на рейтингові проекти, а пісні виходили один за іншим, і ставали хітами. Однак потім дівчина кудись різко пропала з телебачення, і ніхто не міг розібратися в причині її пропажі. Нарешті вона зібрала всю силу в кулак і вирішила заговорити. Як виявилося, вона деякий час перебувала в стані важкої депресії на тлі життєвих труднощів.

Співачка Максим розповіла, як через неприємності спивалася на очах у дочки

співачка Максим
співачка Максим

«Так, я пила. Я не відразу оголосила про свій відхід, рвалася в бій, але наслідки аварії давали про себе знати – я вже не могла встати з ліжка. Пила багато алкоголю, і мій організм не був готовий до таких випробуваннями “, – відверто зізнається Максим в розмові з онкохворим Борисом Корчевніковим.

Вона стверджує, що через своїх алкогольних припадків двічі потрапляла в реанімацію, і її ледве відкачали. Також вона розповідає, що спогади з того часу у неї не дуже райдужні. Артистка шкодує, що це все відбувалося на очах у маленької доньки.

“Добре пам’ятаю одну ніч там (в реанімації, – ред ” Одна хвилина “): нас в палаті лежало п’ятеро, я одна була в свідомості. Я бачила, як усіх чотирьох за ніч замінили на нових. Тобто ніхто з них не вижив. Я бачила, як люди вмирають. Але навіть це мене не злякало “, – ледве стримуючи сльози говорить артистка.

Зараз, саме заради дитини, їй вдалося подолати свій потяг до спиртних напоїв. Правда, про повернення на велику сцену вона поки говорити не може. Думає, що це буде складно. А може просто приховує від публіки деякі обставини.

Схожі статті

Розкішний трюфельний торт без коржів: замішала і відправила в духовку – все просто! Моя вдала імпровізація

Пропонуємо ідеальний трюфельний торт без заморочок, який буде до вподоби всім поціновувачам шоколаду. Такий десерт чудово пасуватиме для сімейного чаювання.

Василь Вірастюк пригадав, як зрадив колишню та зізнався, якими є його нові стосунки: у подробицях і деталях

Василь Вірастюк, стронгмен та народний депутат нещодавно викликав хвилю обговорень серед шанувальників, поділившись відвертою інформацією про своє особисте життя.

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.