Доля Олени Степаненко: нові відносини, друга молодість, переїзд в США

Зараз молоденьку дружину Євгена Петросяна Тетяну Брухунову і їх можливе поповнення у всю обговорюють в мережі, а ось про його екс-подружку Олену Степаненко чомусь всі забули.

Давайте ж згадаємо чим вона живе і як складається її доля. У 2020 році Степаненко виповнилося 67 років. Для більшості шанувальників вона стала предметом для жалю, адже Петросян її кинув. На час вона пропала взагалі з усіх своїх шоу і проектів, навіть намагалася не давати інтерв’ю і не провокувати зайві розмови про себе. Це не дивно, адже мало хто хоче жалю в свою адресу.

Олена Степаненко
Олена Степаненко

Але зараз все по-іншому – обожнювана усією країною Олена Степаненко знову блищить на сцені, дивуючи всіх своїм прекрасним зовнішнім виглядом

Олена Степаненко
Олена Степаненко

А ще, на подив, вона, як і її колишній чоловік, зайнята налагодженням свого особистого життя. Завдяки своєму таланту і артистизму, шанована артистка і телеведуча змогла заробити пристойну суму грошей. Звичайно, шлюборозлучний процес зажадав дещо яких витрат, але основна частина грошей залишилася при артистці.

Олена Степаненко
Олена Степаненко

На сьогоднішній день Степаненко одночасно працює з декількома телеканалами, гастролі в найближчим часом, через ситуацію в світі, не передбачаються. Олену Григорівну сміливо можна називати розумною, красивою і чарівною жінкою.

А ще – вона зовсім не виглядає як 67-річна бабуся. Швидше, вона наслідує способу молодої дружини свого колишнього чоловіка Тетяні Брухуновой.

Зараз у Олени Степаненко з’явився шанувальник-бізнесмен

Олена Степаненко в новому шоу дуже помолодшала
Олена Степаненко в новому шоу дуже помолодшала

Як подейкує наближене до неї оточення, невідомий чоловік задаровує артистку квітами і використовую всі можливі способи завоювання. Ходять чутки, що він дуже багатий і порядком молодше Степаненко. Напевно, вона вирішила піти по стопах Пугачової.

Своїх дітей у Олени немає, але спадкоємця вона вже вибрала. Все своє чимале стан, зароблене за десятки років на сцені, вона планує залишити дочки Євгена Петросяна Вікторині, з якої навіть після розлучення вона зберегла відмінні взаємини.

Схожі статті

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.

Жодне свято не обходиться без цього рулету: у м’ясний фарш загортаю оригінальну начинку. Це мега смачно!

М'ясний рулет зі шпинатом – смачна та ситна страва, яка прикрасить будь-який святковий стіл. Ця закуска вийде нереально апетитною. Спробуйте!