Костянтин Меладзе представив новий склад ВІА Гри – в ньому дівчина з Кривого рогу (фото і відео)

Після тривалих скандалів навколо догляду Еріки Герцег, а потім і Ольги Меганской з «ВІА Гри», на сторінці Костянтина Меладзе в Інстаграм раптом з'явилося радісне повідомлення - новий склад колективу знайдений.

Продюсер представив трьох дівчат, які були відібрані як учасниці поп-групи і вже зовсім скоро вийдуть на екрани з першим виступом. Анонс їх появи в програмі «Вечірній Ургант» прикладений до посту.

Нова ВІА Гра і Костянтин Меладзе у Івана Урганта
Нова ВІА Гра і Костянтин Меладзе у Івана Урганта

Нова ВІА Гра 2020

У новій трійці «ВІА Гри» з попереднього складу затрималася тільки одна виконавиця – 24-річна Уляна Синецкий, яка приєдналася до колективу ще в 2018.

Уляна Синецкий
Уляна Синецкий

Нові учасниці – це Ксенія Попова, ровесниця Уляни, і 19-річна Софія Тарасова, яка, як зауважив сам Меладзе, годиться йому в онуки.

Нова ВІА Гра
Нова ВІА Гра

З Софією, яка в Росії відома під псевдонімом Sofa, Меладзе знаком вже 10 років, він стежив за творчістю талановитої дівчинки.

Софія Тарасова
Софія Тарасова

Ксенія Попова родом з Кривого Рогу, жила в Києві, відома в Україні щодо участі в шоу «X-Фактор», де отримала визнання глядачів.

Ксенія Попова
Ксенія Попова

Сам Меладзе уточнив, що саме в постійній ротації співачок він і бачить 20-річний успіх свого проекту – у кожної талановитої дівчини з талантом і красивою зовнішністю є можливість потрапити в «ВІА Гру» або використовувати її для старту кар’єри, привносячи в спільну творчість свою родзинку і унікальний вокал.

Склад нової ВІА Гри
Склад нової ВІА Гри

Другий за важливістю запорука успіху – актуальні для всієї країни (а особливо – жіночої частини) тексти з приємними, запам’ятовуються мелодіями, а ще сильний вокал учасниць.

 ""
У своєму новому складі «ВІА Гра» прийшла на традиційне вечірнє шоу до ведучого Івана Урганта – там вони виконали свою нову пісню «Рикошет», і зовсім скоро випуск вийде в ефір на Першому Каналі.

Фото дівчат також виставила на своїй сторінці Віра Брежнєва, дружина Костянтина Меладзе і колишня солістка групи, привітавши учасниць з новою главою їх життів.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.