Тетяна Овсієнко думає про сурогатне материнство, а не про розлучення з чоловіком, який її б’є

Співачка, яка в дев'яностих і нульових була на вершині слави, зараз кудись різко пропала.

Деякі думають, що у неї творча криза, інші впевнені – це все через чоловіка, який морально і фізично на неї тисне. В цьому році вже після карантину і прокотилися епідемії Овсієнко прийшла на програму до Борису Корчевніковим і розвіяла всі сумніви про жорсткому поводженні чоловіка.

Зараз з’явилася інформація про те, що Овсієнко хоче завести дитину

Тетяна Овсієнко
Тетяна Овсієнко

Але, оскільки, у самій вік уже не дозволить нормально виносити дитину, буде вдаватися до послуг сурогатної матері, як це зробили інші популярні зірки: Алла Борисівна Пугачова, Філіп Кіркоров, Сергій Лазарєв і інші.

Артистка в одному зі своїх недавніх інтерв’ю розповіла про плани на майбутнє, в якому не виключає поповнення в сімействі. І нагадала всім пліткарям – у неї з чоловіком все добре, і ні про яке розлучення не йдеться.

“Ви знаєте, хто-то в карантин розлучається, а хтось лягає в пологовий будинок. У нас ні першого, ні другого не сталося, хоча дитинку ми дуже хочемо “, – поділилася Тетяна Овсієнко, яка, судячи з усього, дійсно знову знайшла справжнє жіноче щастя.

Схожі статті

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.

Нічого смачнішого не їла. Пісний торт “Наполеон” на воді готую на замовлення вже 3 рік: хрусткий і ніжний

Навіть під час посту можна поласувати солоденьким досхочу. Причому випічку робитимемо без молочних продуктів. Таким чином удасться приготувати навіть торт "Наполеон".

Якщо у вас є 1 яйце і 1 яблуко, приготуйте цей рецепт за 5 хвилин: неймовірно смачні пончики – ніжні і пухкі

Ви закохаєтесь у ці яблучні пончики вже після першого відкушеного шматочка. Вони дуже ніжні, м'які і в міру солодкі. Готуються ці смаколики швидко і з доступних продуктів.