42-річна Ані Лорак показала, на що здатне її тіло: ось як вона спокусила Єгора Гліба

Відома співачка Ані Лорак не перестає дивувати своєю відмінною фізичною формою і підтягнутим тілом. Артистка часто публікує в своєму Інстаграмі нові фото і відео на заздрість колишньому чоловікові Мурату Налчаджиоглу.

У минулому році відома і популярна Ані Лорак пережила особисту драму – розлучилася зі своїм турецьким чоловіком Муратом після 10 років шлюбу. Як виявилося, благовірний Лорак зраджував їй, і одного разу відео зі зрадою потрапило в Мережу, після чого артистка вирішила подати на розлучення. Втім, Кароліна недовго страждала після розлучення, і незабаром почала крутити роман з молодшим на 14 років продюсером Єгором Глібом. Варто відзначити, що Лорак в свої 42 роки відмінно виглядає і має шикарне тіло. Не дивно, що їй вдалося звабити молодого красеня.

Ані Лорак і Єгор Гліб
Ані Лорак і Єгор Гліб

Ані Лорак є активним користувачем соціальних мереж і регулярно балує своїх фанатів свіжими знімками і відеороликами. Нещодавно Кароліна опублікувала відео з репетиції.

Як видно в чорно-білому ролику, співачка в компанії свого шоу-балету стоять біля величезного дзеркала в танцювальному залі і активно рухаються в танці. Лорак була одягнена в чорні лосини, короткий топ і темні кросівки. У такому образі співачка виглядає років на 20 молодше. У цьому впевнені її підписники. «Відразу навіть не впізнала. Красуні років 20 не більше »,« Еталон краси і жіночності »,« Моя реакція в 1-е секунди: – “Що за дівчинка? Де Лорак? ” Ви у відмінній формі! Браво »,« Ви шалено красиво рухаєтеся! », – прокоментували користувачі Мережі.

Схожі статті

“Юристи вже працюють”: Ольга Фреймут прояснила ситуацію з некоректним коментарем щодо чоловіків в Україні

Телеведуча та журналістка Оля Фреймут потрапила у скандал, начебто звинувативши українських чоловіків в небажанні захищати країну. Сама знаменитість стверджує, що ці слова – брехня. 

Рецепт мама принесла з гостей: беру найдешевший фарш, але ж ой як смачно виходить. Про котлети чути не хочу

Що можна приготувати з фаршу? Звичайні котлети вже набридли, а сильно заморочуватися не хочеться. Сьогодні ми підготували рецепт, який чудово підходить для таких моментів.

Для млинців та оладок готую чудове тісто “Все по 1”: рецепт навіть записувати не треба – легко запам’ятати

Млинці та оладки – ідеальний сніданок на всі випадки життя. З цим універсальним тістом ви зможете готувати як тонкі, так і товсті млинці і навіть пишні оладки.