Як зараз виглядає співачка Глюкоза і чим живе? Зі сцени не зникла, але співати стала менше

Колись її зухвалий образ в чорному шкіряному міні і з доберманами був культовим, а пісні співали з кожного "утюга".

Але пройшли роки, і чомусь Глюкози стало менше на телеекранах, і вона вже не так часто випускає кліпи. Що ж з нею сталося?

Трохи біографії Глюкози

Звуть її Наталія Іонова.

За своїм родом діяльності вона не тільки співачка, але ще і автор власних пісень, телеведуча, актриса кіно і озвучування. Раніше вона дійсно хайповала, а альбом «Глюк ‘oZa Nostra» став міжнародним хітом.

Станом на 2020 рік Глюкоза продовжує кар’єру, але вже трохи не в тому обсязі, як раніше.

Зараз Глюкоза досить часто з’являється в своєму Інстаграм. Там за нею стежать понад два мільйони передплатників з Росії, України та інших країн. Вона показує нерідко закадрові моменти своєї роботи в студії звукозапису або при зйомці кліпів.

А іноді може дозволити собі похвалитися шикарним виглядом на океан під час довгоочікуваного відпочинку. І навіть засвітила свого коханого.

Зараз артистка не втрачає міцності духу, незважаючи на чутки про труднощі в особистому житті. Хоча, судячи з її Інстаграм-аккаунту і теплим фото з коханим, інформація про її чварах з чоловіком – дійсно не більше, ніж чутки.

Схожі статті

Хоч на сніданок, хоч у ланч-бокс: поживні та смачні овочеві млинці. Так просто й легко я ще не готувала!

У світі кулінарії існують страви, які не лише задовольняють наші смакові пристрасті, але й стають відмінним варіантом для ситного та поживного сніданку чи перекусу.

Шикарна вечеря на всю сім’ю без клопоту! Капустяна запіканка по-турецьки: весь секрет у звичайній заливці

Смачна, поживна та ароматна – це все про запіканку з капусти по-турецьки. Сьогодні ми приготували простий, але надзвичайно вдалий рецепт цієї страви.

Цей чарівний кавовий пиріг просто неймовірний: легко і без випічки готую улюблений десерт для своєї сім’ї

Цей чарівний торт вартий зусиль та часу на його приготування, тому що має напрочуд показний вигляд, через що завжди буває перлиною будь-якого десертного частування.