Олег Винник став найбільш високооплачуваним артистом України: скільки заробляє король вовчих?

Викрадач жіночих сердець Олег Винник є не тільки одним з найпопулярніших українських артистів, але і найбагатшим. У листопадовому номері журналу Forbes Україна вийшла стаття про заробіток Винника. Скільки ж заробляє головний красень країни?

У 2019 Олег Винник провів 50 шоу, які відвідали 200 тисяч відданих фанатів, пише LIGA.net . В середньому, вартість квитків на концерт артиста знаходиться в межах 30 доларів. За підрахунками журналу Forbes Україна, дохід Винника в 2019 році склав 5,6 – 7 мільйонів доларів.

Крім того, Олег Винник є самим високооплачуваним артистом України. Наприклад, якщо ви заходите, що артист 45 хвилин виступив на вашому новорічному корпоративі, будьте готові заплатити 50 000 доларів. А для того, щоб Винник знявся в рекламі якогось бренду потрібно приготувати від 100 тисяч доларів.

Олег Винник - найбільш високооплачуваний артист України
Олег Винник – найбільш високооплачуваний артист України

Варто відзначити, що в 2020 році дохід Винника впав через пандемію коронавируса, втім, як і у інших артистів. Однак Винник все ж зумів провести концерт на НСК Олімпійський. Шоу проходило без глядачів, але кожен бажаючий міг насолодитися співом артиста віртуально, заплативши 7-20 доларів за доступ до перегляду онлайн. Тоді на концерт Винника було продано 78 тисяч онлайн-квитків.

Популярне

Схожі статті

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.