Зовсім пропала: чим живе зірка серіалу «Свати» Людмила Артем’єва поза телеекрану?

Ольга Миколаївна Ковальова - зірка серіалу "Свати ", який отримав широке визнання в декількох російськомовних країнах.

Зараз Людмила Артем’єва вже не так, якої була 12 років тому. Останнім часом вона все рідше з’являється на публіці і практично не знімається в нових проектах.

Людмила Артем'єва
Людмила Артем’єва

Чому ж колись відома героїня серіалу «Свати» Людмила Артем’єва вирішила закинути свою відмінну кар’єру?

Біографія Людмили Артем’євої

Людмила Артем'єва - біографія
Людмила Артем’єва – біографія

Її кар’єра почалася 34 роки тому. Сама вона народилася в Німеччині, але росла і ставала особистістю в Україні, де і розвивала своїх акторські здібності.

Людмила Артем'єва "стала в позу» не зйомках одного з серіалів
Людмила Артем’єва “стала в позу» не зйомках одного з серіалів

А ось отримувала навички роботи на сцені і в театрі Людмила в театральному училищі імені Щукіна в Москві. Там же вона зустріла і свого майбутнього чоловіка Сергія Парфьонова.

Кар’єра Артем’євої завжди була нестабільною. Те невимовні злети, то крах і падіння. Але саме вона завжди допомагала своїй сім’ї фінансово, навіть коли чоловік намагався втопити своє горе в пляшці алкоголю.

Людмила Артем'єва зі "Сватів" - Ольга Миколаївна Ковальова
Людмила Артем’єва зі “Сватів” – Ольга Миколаївна Ковальова

Зі сцени на екран і “подарунок долі “

Грошей, які приносили їй рідкісні зйомки в театрі, було мало. Фішкою Артем’євої було її почуття гумору, яке вона відмінно використовувала в таких картинах як «Єралаш», «Таксистка», «Хто в домі господаря?», «Свати».

Людмила Артем'єва
Людмила Артем’єва

До слова, вона повинна була зніматися і в фінальному сьомому сезоні серіалу “Свати “, адже Ольга Миколаївна – головна героїня картини. Але за чутками, щось пішло не так і від ролі в проекті вона відмовилася. Чи це правда? Дивіться в нашому відео.

На даний момент життя Артем’євої рідко фігурує в засобах масової інформації. Є ймовірність, що серіал «Свати» стане останньою роботою Артем’євої.

Людмила Артем'єва
Людмила Артем’єва

Схожі статті

“Надто став сентиментальним”: Віталій Козловський поділився емоціями від першого слова свого маленького сина

Віталій Козловський поділився чудовою новиною: його син сказав перше слово. Співак показав світлину, на якій зображені ніжки малюка в батьківських долонях.

З такою начинкою жодного млинця не залишиться. Готую подвійну порцію, а можна і потрійну: не набридають

Здається, що млинці - це проста і знайома страва, яка вже нічим не може здивувати. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриває млинці по-новому. Ці млинцеві мішечки ви полюбите з першої спроби.

Цей пиріг з лаваша нагадує хачапурі, тільки готується набагато швидше. Чоловік випрошує 7 днів на тиждень

Ароматна та неймовірно смачна ачма з сиром чудово доповнить ваш щоденний раціон, а домашні будуть задоволені та нагодовані. Скоріше записуйте рецепт!