Семирічна дочка Пугачової і Галкіна зачарувала східними танцями: «Артистка, вся в матір»

Ліза Галкіна влаштувала імпровізований концерт для своїх зіркових батьків.

Дочка Алли Пугачової і Максима Галкіна зростає дуже талановитої і харизматичною дівчинкою. У свої 7 років Ліза чудово розмовляє французькою, грає на фортепіано, співає, танцює і займається театральним мистецтвом. Крім того, 7-річна дочка Галкіна і Пугачової є справжньою зіркою інтернету. Максим Галкін дуже часто публікує в своєму Інстаграмі фото і відео, на яких його спадкоємиця демонструє свої таланти. Цього разу шоумен показав веселе відео, на якому Ліза станцювала для батьків.

Ліза в спортивному костюмі віртуозно показує свої танцювальні здібності під музику зі східним мотивом.

«Очманіти!», – не стримала емоцій зіркова мама Пугачова.

У коментарях прихильники зіркової сім’ї також поділилися своїми враженнями, зазначивши, що Ліза дуже пластична. «Яка класна! Дуже талановита дівчинка росте »,« Яка розумниця так музику, відчувати. Є в кого. »,« Певний талант до східних танців »,« Східна Красуня! Треба ж як зловила настрій, увійшла в роль », – прокоментували відео користувачі Мережі.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.