Алла Пугачова не витримала нападок хейтерів і змусила всіх подивитися їй в очі: «Я читаю наклеп на свою адресу»

Алла Пугачова вирішила дати відсіч Хейтерам і висловила все, що думає про наклеп на свою адресу.

Аллу Пугачову, на відміну від її чоловіка Максима Галкіна, не можна назвати активним користувачем Мережі. Однак нещодавно артистка все ж зробила нову публікацію в своєму Інстаграмі. Примадонна опублікувала Селфі, показавши обличчя крупним планом. Алла Борисівна приміряла чорну вуаль, а жіночний образ доповнила елегантним макіяжем з акцентом на очах.

У підписі до фотографії Примадонна написала, як вона ставиться до неприємних висловлювань Хейтерів на свою адресу. «Коли я читаю наклеп на свою адресу, лихослів’я і всякі дурниці, я радію підтвердженню того, що НІХТО І НІЩО не може затьмарити мені мій райдужний настрій», – написала Алла Борисівна.

Дійсно, останнім часом в ЗМІ часто з’являється недостовірна інформація щодо сім’ї Галкіна і Пугачової. То зоряну родину розводять, то сварять з дітьми, а бувало, навіть з’являлася інформація про смерть Примадонни.

Варто відзначити, що прихильники Примадонни підтримали її в коментарях. Більш того, навіть співачка Наташа Корольова залишила коментар під публікацією, зазначивши, що Пугачова, як завжди, говорить мудрі слова.

Коментар Наташі Корольової під публікацією Пугачової
Коментар Наташі Корольової під публікацією Пугачової

Схожі статті

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.